2777
2789
عنوان

تجربه مامان اولی برا نوزاد

310 بازدید | 29 پست

زردی :دوستان اگه خواهراتون مادرتون بچشون زردی داشته پس احتمالش زیاده بچه شما هم زردی بگیره بدونین علاج زردی فقط شیر خشکه پس از روز اول شیر خشک بدین تا زردیش نره بالا !اصلا هم نگران نباشین سینه نگیره با قاشق بهش بدین یا قطره چکون یا سرنگ فقط با شیشه ندین ک سینه رو ول نکنه 

مسافرت :برا غذاش از غذاهای اماده ماجان استفاده کنین حریره بادام فرنی برنج و یه سری غذاهای دیگه برا بچه داره عالیه پستونک میوه خوری بگیرین بهش هر میوه ای ک مناسب سنشه ب عنوان غذا بدین 

خرج الکی نکنین برا دراوردن چشم فامیل خودتونو تو سختی نندازین سعی کن اگه رسم سیسمونی دارین نزاریم پدر مادرتون هزینه سیسمونی رو بده 

بچتون مریض شد هیچ اشکال نداره فقط یه کم کواظبش باشین دارو بخوره خوب میشه 

حرص. وجوش نخورین برا بچه !

نوزادم دوماهشه دونه های قرمز زده انگار اون دونه ها به کبودی میزنه کسی تجربه از داره همه جای بدنش

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینارو یه مامان افسرده میگه که ک حتی نمیتونس بخاطر افسردگی وغذا نخوردن کارای شخصی خودشو انجام بده ولی الان حالش کاملا خوب شده

فقط بخاطر حرص وجوش برا بچه این بلا سرم اومد اشتهامو از دست دادم شیرم خشک شد !ولی الان حالم خوبع خوبه خداروشکر

نوزادم دوماهشه دونه های قرمز زده انگار اون دونه ها به کبودی میزنه کسی تجربه از داره همه جای بدنش

شاید یه غذایی خوردی بهش حساسیت داده یا لباسش مواد شوینده شامپوش یا عرق سوز شدن البتع دکتر بهتر کمک میکنه

شاید یه غذایی خوردی بهش حساسیت داده یا لباسش مواد شوینده شامپوش یا عرق سوز شدن البتع دکتر بهتر کمک م ...

شیرخشک میخوره نمیدونم مثله جوش نیس برجته باشه زیر پوسته به کبودی هم میزنه خیلی نگرانم به دکترشم دسترسی ندارم اومدم مسافرت😭😭😭

اگه چشمت به امضام افتاد برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان یدونه صلوات بفرس🥰🥰🥰🥰 اگه دوست داشتی برای سلامتی بچه هامم یدونه  صلوات بفرس مرسی مهربونم🥰🥰🥰🥰😍😍😍 الهم عجل لولیک الفرج

علاج زردی فقط شیر خشت به علاوه ترنجیبنه که قطره بهداشتیش داروخونه موجوده...‌درضمن هیچی بهتر از شیر مادرنیست به شرطی که وقتی زردی داره نوزادش عرق کاسنی بخوره... ادویه و غذاهای سنگین نخوره... با شاه تره که طبعش سرد بشه زودتر کبدنوزاد خوب بشه.... لباس کم تنش کنه توی خونه که زردیش بزنه بیرون....حموم رو فراموش نکنن نوزاد رو هفته ای دوبار ببرن حموم جوری مراقبت کنن سرماهم نخوره...واسه زدیش عالیه...نوزادهای زیادی رو با این روش درمان کردم‌...هرکی به دردش خورد برام صلوات بفرسته...

شیرخشک میخوره نمیدونم مثله جوش نیس برجته باشه زیر پوسته به کبودی هم میزنه خیلی نگرانم به دکترشم دستر ...

عیبی نداره عزیزم برو یه دکتر دیگه اگه. شیرشو عوض نکردی بعید میدونم از شیرش باشه از اونجایی ک رفتی مسافرت شاید بخاطر اب وهواس ولی در کل دون قرمز مسعله ای نگران کننده ای نیس

شیرخشک میخوره نمیدونم مثله جوش نیس برجته باشه زیر پوسته به کبودی هم میزنه خیلی نگرانم به دکترشم دستر ...

بخاطر گرماست نگران نباش..پماد کالاندولابزن روش مرتب با شامپو بچه شستشو بره خوب میشه..لباس گرم تنش نکن... دمای نوزاد با بدن مادر هماهنگه هرچی خودت میپوشی اون یک رو بیشتر و تمام‌..

عیبی نداره عزیزم برو یه دکتر دیگه اگه. شیرشو عوض نکردی بعید میدونم از شیرش باشه از اونجایی ک رفتی مس ...

مرسی بابت دلگرمیت کبودیش ناراحتم میکنه فقط 

علاج زردی فقط شیر خشت به علاوه ترنجیبنه که قطره بهداشتیش داروخونه موجوده...‌درضمن هیچی بهتر از شیر م ...

درسته به شرطی که رردی تغذیه ای باشه ،اگه زردی از نوع گروه خونی باشه کاری نمیشه کرد جز دستگاه 

بخاطر گرماست نگران نباش..پماد کالاندولابزن روش مرتب با شامپو بچه شستشو بره خوب میشه..لباس گرم تنش نک ...

انشاالله که ازگرماس

علاج زردی فقط شیر خشت به علاوه ترنجیبنه که قطره بهداشتیش داروخونه موجوده...‌درضمن هیچی بهتر از شیر م ...

عزیزم من شیرم زیاد بود مداوم میدادم قطره بیلی ناسترم میدادم وخنک نگهش داشتم ک عرق نکنه فایده نداش زردی از شیر مادر باشه با این چیزا خوب نمیشه حتما درکنار شبر مادر باید شیر خشک بخوره دوساعت شیر خشک دوساعت بعدش شیر مادر

درسته به شرطی که رردی تغذیه ای باشه ،اگه زردی از نوع گروه خونی باشه کاری نمیشه کرد جز دستگاه

اره من دستگاه هم گذاشتم اومد پایین ولی چن ساعت بعد باز رف بالا 

2810