2777
2789
عنوان

تجربه مامان اولی برا نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 310 بازدید | 29 پست
درسته به شرطی که رردی تغذیه ای باشه ،اگه زردی از نوع گروه خونی باشه کاری نمیشه کرد جز دستگاه

خیر اینطور نیست... کلا زردی بخاطر اکسیژن رسانی ضعیف که کبده...همه نوزاد از روز اول اگر ی سری راهکار هارو انجام ندیدم زردی میگیرن...بعدش زردی دیگه بخاطر تغدیه مادرو ی سری بی ملاحظه گی ها میزنه بالا...وگرنه زردی به خود برای نوزاد بخاطر تغذیه نداریم دوست عزیز‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من شیرم زیاد بود مداوم میدادم قطره بیلی ناسترم میدادم وخنک نگهش داشتم ک عرق نکنه فایده نداش زر ...

عزیزم اگر شیر مادر بیش از حد بخاطر ادویه جات و چیزای گرمی مسموم شده باشه خود دکتر ۳ روز مجور قطع شیرمادر و تغذیه با شیرخشک رو میده...خود مادر هم باید دائم شیرش رو تختلیه کنه و بریزه دور....قطره ای که فرمودید فایده ای به اندازه قطره ترنجبین و قطره شیرخشت هم نداره..این موضوع علیمه...برید مطالعه کنید درموردش

عزیزم اگر شیر مادر بیش از حد بخاطر ادویه جات و چیزای گرمی مسموم شده باشه خود دکتر ۳ روز مجور قطع شیر ...

عزیرم من ب غذام ادویه نزدم گرمی جاتم نخوردم چون میدونستم خواهرام بچشون زردی داره حتی تو بارداریمم کاهو وانار میخوردم فک میکردم تاثیر داره عرق کاسنی شاطره بیدمشک میخوردم بعد زایمان حتی با این عرقا میشستم  بچه رو مقاله علمی راجب ترنجبین ؟اینا رو ک نباید ب نوزاد داد اینا معدشون مگر چقد جواب میده  با شیر خشک خوردن ودفع مکرر بیلی روبین از بدن بچه دفع میشه 

عزیزم اگر شیر مادر بیش از حد بخاطر ادویه جات و چیزای گرمی مسموم شده باشه خود دکتر ۳ روز مجور قطع شیر ...

بعدم دکتر گف تغذیه مادر هیچ تاثیری رو شیرت نداره ک مثلا باعث بدتر شدن یا بهتررشدن زردی بشع

عزیرم من ب غذام ادویه نزدم گرمی جاتم نخوردم چون میدونستم خواهرام بچشون زردی داره حتی تو بارداریمم کا ...

عزیزم بله داروی گیاهی قطره ترنجبین داروخانه ها موجوده خود دکتر هم تچویز میکنه..زردی ارثی نیست محیطیه انسان بزرگسال هم میتونه دچار زردی بشه فقط هم بخاطر خوردن گرمی جات نیست گفتم اکسیژن رستنی به کبد مختل میشه...!!

اون دکتر ن بهتره بگید دکترانچون تو چندین پیج دکترام همین حرفو زدن من میگم تغذیه رو رعایت کردم 😁🫶

منم دکترای زیادی رو توخانوادم میشناسم که این نظریات غلط رو با تجویز درست رد کردند.

بازم هر چی بلدی بگو میخام ذخیره کنم

برا خوابش بهش قطره بیبی سد بدین گیاهیه برا تنظیم خوابش خوبه واز بدو تولد قابل استفادس بنظرم تاثیر داش برا دل دردش نفخ اینا ولی در کل دارو از یه ماه ب بعد بدید بهتره

2810