2777
2789
عنوان

خانمای تهرانی بیاید ی لحظه ی سوال داشتم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 36 پست
نه یه بار باردار شدم و یه پسر ۶ساله دارمبرای دومی هرکار کردم نشدحتی خواستم ivf کنم اما اصلا فولیکول ...

نه عزیزم من ی پسر ۱۰ساله دارم ی سقط ۷هفته داشتم و ی زایمان ک مرده زایی شد، اولی طبیعی باردارشدی

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
قطعا همین میشه 🥺🥺🥺🥺

دلم خیلی شکسته نمیدونم چ حکمتی داشت اما هرچی بود داغون شدم خدا خودش کمکم کنه🖤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه عزیزم من ی پسر ۱۰ساله دارم ی سقط ۷هفته داشتم و ی زایمان ک مرده زایی شد، اولی طبیعی باردارشدی

آره طبیعی باردار شرم پسرمو

چند سالتونه؟

من ۳۴ سالمه

دیگه واقعا حوصله دکتر رفتن ندارم و سعی میکنم کنار بیام با تک فرزندی پسرم

آره طبیعی باردار شرم پسرموچند سالتونه؟من ۳۴ سالمهدیگه واقعا حوصله دکتر رفتن ندارم و سعی میکنم کنار ب ...

منم ۳۳سالمه اخه من شدم از دست دادمش داغون شدم بخدا، اما همه چی دست خداست اصلا ب حرف دکترا اعتماد نکن من فقط میخوام جاش پرشه💔

منم ۳۳سالمه اخه من شدم از دست دادمش داغون شدم بخدا، اما همه چی دست خداست اصلا ب حرف دکترا اعتماد نکن ...

حتما میشه

یکی از دوست های من دوتا سقط تو ماه چهار و پنج داشت و الان دوتا بچه داره

راستی من پریسا مقتدایی رو میشناسم برای بارداری پرخطر 

دکتر خوبیه

حتما میشهیکی از دوست های من دوتا سقط تو ماه چهار و پنج داشت و الان دوتا بچه دارهراستی من پریسا مقتدا ...

کجاست مطبش؟ یعنی هیچکس حنطوش زاده رو نمیشناخت خیلی معروفه ولی میخواستم از سال اخیرش بدونم

کجاست مطبش؟ یعنی هیچکس حنطوش زاده رو نمیشناخت خیلی معروفه ولی میخواستم از سال اخیرش بدونم

من اسمش رو شنیدم 

دکتر معروفیه اما از اطرافیان کسی بیمارش نبوده که دقیق بدونم چه جوریه عزیزم 

مقتدایی شهرک غربه

من اسمش رو شنیدم دکتر معروفیه اما از اطرافیان کسی بیمارش نبوده که دقیق بدونم چه جوریه عزیزم مقتدایی ...

ممنونم عزبزم یاداشت میکنم در موردش بگرذم، بخدا از هم جا نا امیدم خدا خودش بدادم برسه 💔

ممنونم عزبزم یاداشت میکنم در موردش بگرذم، بخدا از هم جا نا امیدم خدا خودش بدادم برسه 💔

منم وقتی فهمیدم دیگه باردار نمیشم خیلی حالم بود.

اما خداروشکر الان آرومم البته گاهی تو خیابون نوزاد ببینم بغضم میگیره ها.

اینم بگم همسرم خیلی کمک حالمه و سعی میکنه سرمو گرم کنه به چیز های دیگه.

منم وقتی فهمیدم دیگه باردار نمیشم خیلی حالم بود.اما خداروشکر الان آرومم البته گاهی تو خیابون نوزاد ب ...

الهی خیلی سخته میدونم من دخترمو بی جون دیدم هنوزم ی لحظه از یادم نمیره ولی بخدا میشی همه چی دست خداست برو پیش دکار طب سنتی خدا بزرگه

الهی خیلی سخته میدونم من دخترمو بی جون دیدم هنوزم ی لحظه از یادم نمیره ولی بخدا میشی همه چی دست خداس ...

طب سنتی هم رفتم 

من دوبار جراحی تخمدان داشتم، قبل ivf هیستروسکوپی کردم

واقعا دیگه کشش ندارم

الانم رفتم دکتر واسم آزمایش و سونوگرافی نوشته برم ببینم کیست نداشته باشم یه چند ماه به خودم آرامش بدم.

خیلی خسته م‌

همسر منم هی میگه ولش کن دیگ یدونه داریم بسه اما من نمیتونم 😭کم مونده بود بغلش کنم

وایییییی به خودت نشونش دادن؟؟؟؟؟چه سخت

نمیدادن خودم خواستم ببینم لحظه شماری میکردم ببینمش، دخترم سهم خاک شد😔