2777
2789

خانما من بچمو تو ۳۵هفته از دست دادم سه ماه پیش😔

خیلی ناراحتم سزارین شدم بی دلیل ایست قلبی کرد حالا میخوام برم تحت نظر دکتر حنطوش زاده کسی مریضش بوده؟ توروخدا کمکم کنید🖤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
نمی‌شناسم عزیزماما از ته دلم دعا میکنم یه بارداری سالم و بی دغدغه زد تجربه کنی و فرزندان سالم و صالح ...

ممنونم عزیز دلم ی چشم اشکه ی چشمم خون نمیدونم چی شد یهو🖤

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم عزیز دلم ی چشم اشکه ی چشمم خون نمیدونم چی شد یهو🖤

الهیییییی

حق داری فقط سه هفته مونده بود تا دنیا بیاد 

چندین ماه با تکون هاش زندگی کرده بودی

نمیدونم واقعا چی بگم هرچی بگم غمت رو کم نمیکنه

نمیدونم چرا خدا بعضی هارو اینقدر سخت امتحان میکنه

دکتر فرشته کریمی عالیه میخوای برو پیش اون

مطبش کجاست  عزیزم پرتونولوژیسته؟ 

الهییییییحق داری فقط سه هفته مونده بود تا دنیا بیاد چندین ماه با تکون هاش زندگی کرده بودینمیدونم واق ...

واقعا عزیزم داشتم تاپیک هاتو میدیدم ی سوال بپرسم؟ 

نه متخصص زنان زایمان و ..... 

ما فامیل مون اصلا باردار نمی شد رفت پیش اون الان یه بچه داره . حتی شرایط مادرم اصلا خوب نبود ولی الان خودم یه داداش دارم

یه مطبش توی اکباتان هست یه دونه توی چهارراه جهان کودک

نه متخصص زنان زایمان و ..... ما فامیل مون اصلا باردار نمی شد رفت پیش اون الان یه بچه داره . حتی شرای ...

من مشکل باروری نداشتم حتی بارداریم پرخطر نبود نمیدونم چی شد😔ممنونم عزیزم

بفرمایید

شما دلیل باردار نشدنتون چیه بچه دوم تونو تو بارداری از دست دادید؟ 

عیب نداره واقعا این شرایط سخته الان میدونم حال و روحیه ات اصلا خوب نیست ولی امیدوارم خدا یکی بهترش ب ...

فقط دلم ب معجزه خدا خوشه میگم برام جبران میکنه جبران کنندس😭😭

شما دلیل باردار نشدنتون چیه بچه دوم تونو تو بارداری از دست دادید؟

نه یه بار باردار شدم و یه پسر ۶ساله دارم

برای دومی هرکار کردم نشد

حتی خواستم ivf کنم اما اصلا فولیکول مناسب نداشتم و تخمک کشی نشدم و دکتر گفت برم واسه تخمک اهدایی  که منو همسرم مخالفیم

شما بارداری اولت بود؟