2777
2789
عنوان

ازتون خواهش میکنم کمکم کنید

164 بازدید | 10 پست

پریود هام همیشه عقب میوفته تنبلی دارم شوهرم کم تحرکی داره ۱ ساله اقدامیم ولی به دلایلی دیگه از بچه داشتن پشیمون شدم زندگیم لنگ در هواست 

فروردین:۱۹ ام 

اردیبهشت : ۳ ام 

خرداد :۸ ام 

پریود شدم این ماه حتما قراره ۱۳ ام ۱۴ ام شم ولی درد پریودی دارم نمیاد زیر دلم تیر میکشه کمرم درد میکنه پاهام هم خیلی درد میکنه میدونم بارداری توهمه الان زیره جوش درست کردم دارم میخورم دیگه چی بخورم پریود بیاد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا این چیزا میخوری....اومد یه درصد باردار باشی...

اشک تو چشام با این پیامت جمع شد😔آرزوی بچه دارم ولی خب دیگه دو دل شدم شوهرم زیاد اخلاقش خوب نیست ولی فک نکنم باردار باشم همیشه وقتی اینطوری میشم پریود میشم  

اشک تو چشام با این پیامت جمع شد😔آرزوی بچه دارم ولی خب دیگه دو دل شدم شوهرم زیاد اخلاقش خوب نیست ولی ...

همسایه مامانم اینا هشت سال بار دار نمیشد....دو دفعه کاشت نشد.....کارش فقط دکتر بود.....ماه آخر دیگه بی خیال شد....همون ماه تو بار دار شد....استرس خیلی سمه برات عزیزم....بی خیال باش...اصلا بهش فکر نکن...انشالله به حق فاطمه زهرا میشی....

در ظلمات شب تنها خداست که صدایت را میشنود...❤️