2777
2789
عنوان

باقی ماندن جفت 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 44 پست
دیروز خیلی درد کشیدم واقعا نمیتونم کاش کورتاژم میکرد

کورتاژ هم سخته عزیزم 

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تخم شوید و زیره رو بجوشون خیلی زود دفع میکنی . واسه سقط نرفتی بیمارستان ؟ اگه میرفتی اونا دارو هایی ...

دکترم گفت فرقی با خونه نمیکنه بیمارستان 😞😞 به نظرم ولی فرق میکنه واقعا جاگذاری قرص مهمه 😞😞😞😞

اگه تا فردا دفع نکردی برو بیمارستان . چند تا قرص استفاده کردی ؟

۸ تا واژینال که ۳ تاش افتاد با خونریزی و ۲ تا زیرزبونی ، دکتر برای فردا دوباره گفت ۲تا دیگه زیرزبونی بزار 😞😞 گفت ترجیح میدم دستکاریت نکنم دفع کنی با قرص 😞😞

۸ تا واژینال که ۳ تاش افتاد با خونریزی و ۲ تا زیرزبونی ، دکتر برای فردا دوباره گفت ۲تا دیگه زیرزبونی ...

اره کورتاژ نشی بهتره . بعد کورتاژ احتمال عفونت بالاست . زیر زبونی بزار بهتره . من با زیر زبونی دفع کردم فقط واسه من ضخامت رحم رو سونوی بیمارستان کم اعلام میکرد ولی میگفت ی لخته خون هنوز تو رحمه اخرش گفتن حتما سقط کردی بعد یک روز و نیم مرخص شدم ولی فردا صبحش ک بیدار شدم درد داشتم زیر شکمم تیر میکشید مامانم بهم ی لیوان بزرگ شربت خوری جوشانده زیره و تخم شوید و گل زرد داد روغن حیوانی هم خوردم بعد یک ساعت ک رفتم دستشویی حس کردم ی تیکه بزرگ داره دفع میشه . صورتی بود با رگه های سفید . من چون واسم حاملگی پوچ بود دکتر نگفت ببریم آزمایشگاه فقط همسرم برد قبرستان دفن کرد. بعدا دکترم گفت احتمالا جفت بوده و سونو بیمارستان نشون نمیداده

اره کورتاژ نشی بهتره . بعد کورتاژ احتمال عفونت بالاست . زیر زبونی بزار بهتره . من با زیر زبونی دفع ک ...

بهر حال دو تا سه روز طول میکشه تا سقط کنی به خودت استرس نده بعدشم مثل پریود بین یک هفته تا ده روز خونریزی ادامه داره تا پاک بشی . حسابی هم خودت رو تقویت کن گرمیجات بخور ک رحمت سرد نشه تو این مدت گوشت گوسفند مصرف کن ک بدنت قوت بگیره روعن حیوانی ترجیحا گوسفندی بخور حالا چ روی نون بزنی چ روی برنج و داخل غذا و کاجی .غذا های تند و آبکی و با طبع سرد هم نخور  . قرص آهن و د۳ هم ک دکتر تجویز میکنه رو مصرف کن

بهر حال دو تا سه روز طول میکشه تا سقط کنی به خودت استرس نده بعدشم مثل پریود بین یک هفته تا ده روز خو ...

عزیزم ممنونم از وقتی که برام گذاشتین، حقیقتا روحم انقدر درد میکنه که توان درد جسمیم هم اومده پایین، دیروز مرگ و جلوی چشمام دیدم 😭😭😭 حالت یکبار دیگه باید این دردا رو بکشم 😞 چقدر ما زنها باید تحملمون بالا باشه!!!!!! شما چند وقت بعد اقدام کردین؟ 

جنین من قلب داشت با ضربان خوب 😞😞 یهو ایست قلبی کرد 😭😭

عزیزم ممنونم از وقتی که برام گذاشتین، حقیقتا روحم انقدر درد میکنه که توان درد جسمیم هم اومده پایین، ...

بعد سقط حتما ب خودت برس خودت رو مشغول کن کارهایی رو ک حالت رو خوب میکنه انجام بده اگه رنگ مو و کارای زیبایی دوست داری حتما انجام بده روحیه ت عوض میشه اگه هم یادش افتادی با خودت هم بگو حتما مصلحتی داشته ک نشده اگه مشکل دار بدنیا می اومد سخت تر بود . ۶ ماه هم ب خودت استراحت بده حتما مکمل ها رو مصرف کن ک بدنت تو حاملگی بعدی کم نیاره.  ما بعد ک رفتیم آزمایش فهمیدیم همسرم واریکوسل داره عمل کرد حدود ۸ تا ۹ ماه بعد از عملش اقدام کردیم اونموقع یک سال و نیم از سقط گذشته بود

بعد سقط حتما ب خودت برس خودت رو مشغول کن کارهایی رو ک حالت رو خوب میکنه انجام بده اگه رنگ مو و کارای ...

من همه ازمایشارو قبلش انجام دادم چون ۱ سال اقدام بودم و نمیشد،هیچ مشکلی نبود جز ذخیره پایین من که اونم گفتن مهم نیست این عدد، با دار‌و باردار شده بودم و‌چقدر بهش دلبسته بودم 😞😞 به خاطر سنم نمیتونم خیلی هم زمان بدم خیلی شرایطم پیچیدست، اما واقعا نیاز دارم جسم و روحم احیا بشه ، ممنونم از راهنماییاتون،امیدوارم شما هم به سلامتی زایمان کنید ،برای منم دعا کنید بقایا رو راحت دفع کنم چون واقعا جسمم توان کشیدن درد رو دیگه نداره 😭😭😭

من همه ازمایشارو قبلش انجام دادم چون ۱ سال اقدام بودم و نمیشد،هیچ مشکلی نبود جز ذخیره پایین من که او ...

حتما برات دعا میکنم ❤ اصلا غصه نخور خودت رو دو سه ماه تقویت کن بعد اقدام کن تا یکسال بعد سقط و بارداری بدن راحت تر آمادگی پذیرش بارداری جدید رو داره و زودتر حامله میشی . اگه هم خیلی واسه ذخیره تخمدانی نگران هستی و قصد داری دو تا بچه داشته باشی بعد حاملگیت برو تخمک کشی ک خیالت راحت شه . همسرت رو هم تقویت کن استرس هم نداشته باش خدا خودش کمک میکنه ۹۰ درصد خانوما تو زندگیشون یکبار سقط رو تجربه کردن اصلا خودت رو نگران نکن 

حتما برات دعا میکنم ❤ اصلا غصه نخور خودت رو دو سه ماه تقویت کن بعد اقدام کن تا یکسال بعد سقط و باردا ...

من توی سیکل ای وی اف بودم و ۱۰ تا جنین فریز دارم 😞 وقتی با دارو باردار شدم گفتم دیگه نیاز بهشون نیست ، از این نظر میگم سنم که دیگه تواناییم برای بچه داری داشته باشم با بالا رفتن سنم 😞ممنونم مامان مهربون خدا به خودت و نی نیت سلامتی بده ♥️♥️♥️♥️♥️دعام کن 🙏🏽