2777
2789
عنوان

باقی ماندن جفت 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1461 بازدید | 44 پست
8 هفته

بله که درد دارع🤕

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهه😭😭😭دیگه توان ندارم دیروز خیلی درد کشیدم 😭😭😭😭

من خیلی درد داشتم جوری بود ک گریه میکردم و جوری شد ک چن تا مرد امدن منو  با بتادین شستن و سریع اماده کردن واسه اتاق عمل

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
برای دفع جفت یا خود جنین؟؟ یعنی از جنین بدتره ؟

من جنین اصلا درد نداشتم ...ب حالت دستشویی نشستم و ازم خارج شد...اما جفت نیومد و دردام شروع شد...

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نه عیب نداره منم قبل کورتاژ تخم شوید با زیاده سیاه و زعفران دم کردم و میگفتن خودش سقط نمیشه....ولی خ ...

😭😭منم دارم میخورم تخم شوید و زعفرون حتی خونریزیم هم زیاد نشده 😞

من جنین اصلا درد نداشتم ...ب حالت دستشویی نشستم و ازم خارج شد...اما جفت نیومد و دردام شروع شد...

من برای جنین مردم و زنده شدم اگه جفت بیشتر باشه دردش که میمیرم کاملا 😭😭😭😭