2777
2789
عنوان

پسرم چهارسالشه خیلی بی تربیته و بی ادبه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 31 پست
شاید بعضی ها مخالف باشن، وای کتک

کتک برای بدهنی خوبه ولی تو یه مسئله دیگه باز مشکل ایجاد میکنه

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هیچی بزار بزرگ میشه خوب میشه 

بی تربیت ترین بچه فامیلو داریم الان بزرگ شده اقا شده 

شما حرص نخور ولی جلوش حرف بد نزنید اینا رو از اطرافیان یاد میگیره هربزرگتری جلوش اینطور میگه تدکر بده نگه 

با محبت و ارامش ببشتری باهاش رفتار کنید 

بعصی یچه ها کلا خوششون نیاد اینطور جلب توجه کنن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه فحش رو از اطرافیان یاد میگیره ،نزار با اونا در ارتباط باشه ،موقع فحش بهش توجه نکن هیچی نگو ،اون معنیشونو نمیدونه فقط  یاد گرفته موقع عصبانیت این حرفا رو بزنه.وقتی آروم شد با آرامش باهاش حرف بزن

نمی دونم ربطی داره یا نه ولی یه بچه ای اطراف من هست به شدت اذیت می کنه یه لحظه نمیشه تنهاش گذاشت میگه خونواده ام که قهوه میخورن منم میخورم... خوراکی کافئین دار به نظرم بهش نده

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹

هنوز کوچولوعه تغییر می کنه اگر تلاش کنید، یه مهد عالی از الان بذاریدش، فقط هم پیش خودتون باشه، مهربون و قاطع باشید، دوره های من فرزند خودم هستم غزال نصیری رو هم خودتون شرکت کنید

به نظرم شماخودت برو مشاور ازش راهکار بگیر که ازاین به بعد چی کارکنی که این کارارو نکنه

به نظرم درمورد مهد کودک ازمشاور بپرس چی کارکنی

چون شاید تومهدکودک بچه هارو بزنه یا چیزای بدی ازبچه ها یاد بگیره 

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

من. دخترم دوسال پیش مادرم بود مثل دسته گل بود از ادب و ت ربیت

دو ماه گذاشتمش مهد تازه بهترین مهد منطقمون که دو زبانه است فوق العاده بی ادب شد

منم فعلا قید کار رو زدم گفتم تربیت بچم اولویتمه

تا یکم بزرگ بشه خوب و بد رو درک کنه دوباره برم طرکار

بعدش چکار کنمچطور تربیت کنم اینو میخام بدونم

زیاد خونه بقیه نرو

اگر پدر بزرگ ها و مادربزرگ ها ازش حمایت میکنن حتما جلوی این کار رو بگیر

وقتی فحش میده اول خودت رو به نشنیدن بزن.اگر دیدی ادامه میده براش تنبیه در نظر بگیر. فقط حتما روی حرفی که بهش میزنی بمون

خواهرم ببخشید اینو میگم 

مقصر شما و پدرشید 

مخصوصا شما 

تربیت بچه با مادره بیشتر و بچه کاملا مث یه دستگاه ضبط خودکار عمل میکنه 

هرچی شما یا اطرافیانتون حرف میزنن و عمل میکنن اون بطور خودکار ضبط و اجرا میکنه 

باید تو رفتار خودتون تجدید نظر کنین 

جاهایی که میدونین حرف بد میزنن خودشون یا بچه هاشون نرید 

مهد اوضاع رو بدتر میکنه و بهتر نمیکنه 

با یه مشاور کودک مشورت و کمک بگیرید 

قانون رفتاری خودتون رو توی خونه کلا عوض کنین و اگر حرف بدی زد  مبادا تنبیه بدنی انجام بدید 

چون بچه لج میکنه 

خدایا توی این دنیا من فقط تو رو دارم که از همه بزرگتری
بعدش چکار کنمچطور تربیت کنم اینو میخام بدونم

من چون سه تا فرزند دارم خیلی کتاب ها خوندم‌و کلاس شرکت کردم یه‌کلاس خیلی ارزون قیمت هست که چکیده ی همشونه و خیلی هم ساده و روان در ایتا مخصوص مشکلات و تربیت زیر ۷ سال هست

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
2810