2777
2789
عنوان

برای گرفتن حق طلاق چیکار باید کرد

288 بازدید | 41 پست

من مهریه ام ۲۰۰ تا سکه اس 

میخوام ۱۰۰ تا سکه ام رو ببخشم در ازاش حق طلاق بگیرم

به چه صورته؟

چقدر زمان میبره؟

شدنیه اصلا؟

من یه دختر کوردم✌🏻/ کاربری رو با دوست و فامیل استفاده میکنیم /

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه شوهرت موافق باشه خیلی راحت میتونید برید دفتراسناد رسمی حق طلاق رو بهت بده 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

زمان بر هم نیست همون روز که میری دفتراسناد رسمی کارت انجام میشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
من خالم رفت خواستگاری ی دختر خانمی نیومده گفت حق طلاق میخام اوناهم گفتن اصلا نمیخاد بیای ک تو فکر رف ...

مهریه شما چقدره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

باید بری دفتر اسناد رسمی وکالت حق طلاقواز همسرت بگیری 

ماری کوری تنهاو اولین زنی است که دوبار جایزه نوبل دریافت کرده!  (نابینا نیستم😂اسمشه)/🌸دوست نینی سایتی من! خوشحال میشم منو توی تاپیکای فان وانرژی مثبت تگ کنی😍/ 

زمانش ده دقیقه اس با دوتا شاهد تو دفتر اسناد رسمی  ...اما خب شوهرت موافقت کرده که بده؟ 

معمولا تمام مهریه رو میبخشن حق طلاق میگیرن 

مگر دیگه در موارد نادر یا شوهر خیلی دیگه گند زده باشه  یا مجبور باشه 

منم مهریه صد تاست حق طلاق و بعد خیانتش گرفتم که علنی نکنم و باهاش ادامه بدم 

اونم داد 

بعد ها که از این و اون پرسیده بود اومده بود می‌گفت باید بیای مهریه ات رو ببخشی

منم گفتم من گندی نزدم بخوام بخاطرش بخششی بکنم تو زده بودی که حق طلاق رو دادی و من بخشیدمت 

من خالم رفت خواستگاری ی دختر خانمی نیومده گفت حق طلاق میخام اوناهم گفتن اصلا نمیخاد بیای ک تو فکر رف ...

دختری میتونه بگه حق طلاق میخام که مهریه نخاد . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

زمانش ده دقیقه اس با دوتا شاهد تو دفتر اسناد رسمی ...اما خب شوهرت موافقت کرده که بده؟ معمولا تمام م ...

من حق طلاق رو گرفتم شاهد نیاز نبود که

زمانش ده دقیقه اس با دوتا شاهد تو دفتر اسناد رسمی ...اما خب شوهرت موافقت کرده که بده؟ معمولا تمام م ...

شاهد از کجا بیارم؟🥺 یکی دونه کافی نیست؟

حتما باید فامیل باشه؟ 

من حق طلاق رو گرفتم شاهد نیاز نبود که

واقعا گرفتی حق طلاق رو؟

ابجی چجوریه شرایطش؟!

میشه ی کم توصیح بدی بمن لطفااا

2810