ممنون نه عزیزم من موافق مهریه معقولم نه خیلی زیاد نه اونقدر کم
خب پس اگر خانواده داماد میگفتن یه سکه شما مخالفت میکردید؟
اونجوری نمیشد گفت چرا اول ازدواج به مهریه فکر میکنید مگه به فکر طلاقی
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم من اصلا اسم مهریه نیاوردمگفتم اول ازدواج حرف طلاق نزنید خوبیت نداره من حرفم اصلا مهریه نبود
حق طلاق هم مثل مهریه است
همونجوری که مهریه با دید طلاق و فوت هست
حق طلاق هم همینه
به معنی این نیست که فرد قصد طلاق داره
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
حق طلاق کجا مهریه کجا مهریه از اول بوده کم و زیادش هم توافق ولی حق طلاق چیز جالبیه؟هیچ سنخیتی نداره ...
حق طلاق هم از اول بوده
فقط دست آقایان بوده
عزیزم یه سوال من وقتی ک با همسرم رفتم دفترچی بگم؟بگم تام بلاعزل یا فقط بلاعزل؟!و اینکه حق توکیل به غ ...
تام
بلاعزل
با حق توکیل بغیر
تام یعنی به هر دلیلی که بخوای بتونی استفاده کنی
بلاعزل یعنی هرگز نتونن این حق رو ازت بگیرن
با حق توکیل بغیر یعنی اگر خدای نکرده خواستی استفاده کنی از طرف ایشون هم وکیل بگیری و نیاز به حضور ایشون نباشه
مرسی دورت بگردم از توضیحاتت آبجیفقط یه سوالاینجا یسری دوستان گفتن تام بلاعزل باید تام رو هم بگم یا ه ...
خودشون کامل در جریانن..تو به دفتر دار بگو من از مواد حقوقی زیاد وافق نیستم لطفا جوری که مادام العمر باشه برام نمونه ازم بگیره ...خودشون میدونن باید تمام بلاعزل باشه
بعد یه نمونه ش رو توی گوگل ببین که یکم آشنا بشی باهاش چون کلمات قلمبه سُلُمبه توش زیاده