2777
2789

مشتاقان شرکت در کنکور 404 تجربی با هدف قبولی در پزشکی🩺👩‍⚕️🧑‍⚕️ یا دندون🦷 با سن بالا

لطفا اگه هستید، اعلام حضور کنید تا یه روحیه مضاعف بگیریم و بفهمیم تنها نیستیم.😊

میدونی به چی فکر میکنم ؟ اگه ینفر ۶۰۰ تومن پول نداشته باشه نمیتونه کنکور شرکت کنه حالا چه برسه به کتاب تست و کلاس و آزمون 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
میدونی به چی فکر میکنم ؟ اگه ینفر ۶۰۰ تومن پول نداشته باشه نمیتونه کنکور شرکت کنه حالا چه برسه به کت ...

انشالله دست و پا دارن؟برن سرکار منتظر نباشن از آسمان پول بیاد 

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله دست و پا دارن؟برن سرکار منتظر نباشن از آسمان پول بیاد

یکی که کلاس ۱۲اما برا سرکار کی بخونه برای نهایی کی بخونه برای کنکور ؟ بعد این با کسی که چند صد میلیونی خرج کرده قرارا رقابت کنه؟ 

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
چی بگم والا.حق با شماست.

شما تاحالا راجب لیسانس با پزشکی چیزی نشنیدین ؟ بهتر نیست تمرکزتونو بذارین رو آیلتس گرفتن برای لیسانس به پزشکی ؟ جای اینکه از اول ۷سال درس بخونین ؟

شما تاحالا راجب لیسانس با پزشکی چیزی نشنیدین ؟ بهتر نیست تمرکزتونو بذارین رو آیلتس گرفتن برای لیسانس ...

سن منو دیدین؟نمیشه عزیز‌.نهایت تا۲۷ میشه.معدل لیسانستم باید بالا باشه.شرایطشو ندارم اصلا.

سن منو دیدین؟نمیشه عزیز‌.نهایت تا۲۷ میشه.معدل لیسانستم باید بالا باشه.شرایطشو ندارم اصلا.

عاها خواهر من معدل لیسانسش ۱۸ عه دانشگاه دولتی سنشم میرسه مشکلش فقط آیلتس نداشتنه کلا زبان دوست نداره

حالا که شروع کردی به حرف کسایی که از این راه به جایی نرسیدن گوش نده چون فقط باعث افت انگیزه میشن.  هنوز وقت داری اگه الان جا بزنی ۳۰ سال اینده زندگیتو باید حسرت اینو بکشی که چرا توی این سن تلاش نکردی.