2777
2789

تقریبا همه میگن

یعنی عزیز ، به کسی میگن که دوسش دارن

یجورایی مثل کلمه کیوته

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نازار یعنی زیبا و خوشگل یا شایدم نازدار کردستان کرمانشاه ایلام و حتی لرستان هم میگن

اره تقریبا همه میگن

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷
تقریبا همه میگنیعنی عزیز ، به کسی میگن که دوسش دارنیجورایی مثل کلمه کیوته

چه قشنگ

بیشتر نمیدونین واسه کجاست؟

تو یه اهنگه خواننده فکر کنم میخوند برای ایلامه

یا کرمانشاه دقیق یادم نیست

من یلدام شب دور از خورشید..!

ما به عزیزانمون میگیم نازار

یا به کسایی که دلنشین زیبا هستن

یا خدایی که آهن را بر داوود نرم کردی ، قلب او را نیز بر من نرم گردان @خانوم_کوچولوی_سعیدم اکانت دوممه اینجا فعالیتی ندارم

چه قشنگبیشتر نمیدونین واسه کجاست؟تو یه اهنگه خواننده فکر کنم میخوند برای ایلامهیا کرمانشاه دقیق یادم ...

من از ایلامم زیاد میگیم

نازار یعنی زیبا و خوشگل یا شایدم نازدار کردستان کرمانشاه ایلام و حتی لرستان هم میگن

خیلی برام شیرینه

میگم یه اهنگه بود کردی بود

یه پسره تازگیا خونده بود به همه لحجه های کردی 

میگفت دوست دارم

یه متن کوچیک از اهنگشو ندارین من دانلودش کنم؟

من یلدام شب دور از خورشید..!
اهوم یا روله🥹من عاشق کلمه روله ام

من وقتی مادربزرگم میگه خیلی حس خوبی میگیرم💓