2777
2789
حالا شایدم خوب باشه خانومی فیک فرستاده

از گالری والا من میخرم ...مشکلش اینه دیر میفرسته ...ولی اصل میفرسته ...

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب ببین عزیزم هر روز که نمیشه کرم پودر سنگین زد برای اینکه پوست رو‌کامل کاور کنه اصلا کار درستی هم ن ...

درسته خودمم نظر شمارو دارم زیاد از کرم پودر استفاده نمی کنم مگه اینکه مهمونی استفاده کنم ولی خب از این ناراحتم کاش پولش رو میدادم یه ضدآفتاب رنگی میگرفتم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
من از گالری والا خرید کردم تمام محصولات فیک و تقلبیه اصلا بهشون اعتمادنکنید

من خرید کردم و کد میزنم و همگی هم اصل هست ..

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

عزیزم همش چینیه آدم هایی که میتونن جعبه و قوطی محصول رو دقیقا مشابه اصل کپی کنن که تا دو تا محصول فیک و اصل رو کنار هم نذاری متوجه تفاوت جزئی شون نمیشی مطمئن باش میتونن یه بارکد رو هم به راحتی حک کنن یه جنس اصل می‌خرن بارکد اون رو روی ۱۰۰۰ تا محصول فیک حک میکنن بعد هم سایت رو چک کنی بهت تاریخ تولید نشون میده شما هم فکر میکنی به به اصله به بچ کد هم اعتمادی نیست 

من ۱۰ تا محصول ازشون خرید کردم همه ۱۰ تاش فیک بود خودم تا بسته به دستم رسید شک کردم حضوری چند تا فروشگاه اورجینال فروش بردم کنار محصولاتشون گذاشتم با مقایسه کامل مشخص شد که فیکه حتی یکی هم اصل نبود!!

عزیزم همش چینیه آدم هایی که میتونن جعبه و قوطی محصول رو دقیقا مشابه اصل کپی کنن که تا دو تا محصول فی ...

عزیزم شما در مورد تشخیص با بارکد ظاهرا اطلاعی ندارید...

محصولات گالری والا تهش یه بارکد داره که بزنین نشون میده محصول از کانادا و چه تاریخی تولید شده...

من تحقیق کردم و برای خرید محصولاتم، خیلی سایت ها حذف شدند مثل سایت خانمی و امثالهم ...

ولی گالری والا  را با اطمینان دارم خرید میکنم...

در مورد بارکد سرچ کنین

عزیزم شما در مورد تشخیص با بارکد ظاهرا اطلاعی ندارید...محصولات گالری والا تهش یه بارکد داره که بزنین ...

درمورد همین تقلبی بودن بچ کد یه فروشنده لوازم آرایشی که خودش جنس اصل داشت بهم گفت من ۱۰ تا کالا ازشون خریدم به طور قطع با مدرک و عکس و کلی تحقیق میتونم بگم فیکه مرطوب کننده کلینیک، ابرسان و مرطوب کننده کوزارکس و.... خریدم الانم باید بندازم سطل زباله همشو

عزیزم شما در مورد تشخیص با بارکد ظاهرا اطلاعی ندارید...محصولات گالری والا تهش یه بارکد داره که بزنین ...

تشخیص با بچ کد همون کد چند رقمی زیر بسته بندی و قوطی کالا هست که باید تو سایت چک فرش و ... بزنی میدونم خودم اینکار رو انجام دادم که فقط در مورد محصولات اوردینری و کلینیک جواب میده نه محصولات کوزارکس و اف جوسان، با این حال بازهم اعتمادی بهش نیست چون همون کد هم میتونه کپی یه محصول اصل باشه اینو یک فروشنده بهم گفت

میتونم عکس تمام محصولات فیک که به من دادن رو در مقایسه با محصول اصل براتون بفرستم کلی تفاوت دارن

میتونم عکس تمام محصولات فیک که به من دادن رو در مقایسه با محصول اصل براتون بفرستم کلی تفاوت دارن

من عزیزم اطمینان دارم

با یکی از فامیل هامون چک کردم که خارج نشین هستند.موفق باشین

من عزیزم اطمینان دارمبا یکی از فامیل هامون چک کردم که خارج نشین هستند.موفق باشین

انشاالله که جنس های شما اصل باشه و کسی این وسط ضرر نکنه من که به هیچ عنوان دیگه بهشون اعتماد ندارم چون کلی مدرک از فیک بودن محصولاتشون دارم البته یک چیزی بگم احتمال داره برای رد گم کنی چندتا اصل بذارن چند تا فیک اینم ترفندشونه 

شما هم موفق باشین