2777
2789
فارماسی

چرا من تیتر رادرست نخوندم ؟😂

کرمش رنگ داره اصلا ؟

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انتظار کرم پودر سنگین نداشته باش در حد کرم روزانه چیز خیلی خوبیه اسمش هم سی سی کرم هست دیگه من هم از ...

بی بی کرم خریدم گفتم شاید چون بی بیه پوشانندگیش کمه رفتم سی سی خریدم دیدم هیچ فرقی با اون نداشت 

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
خانومی مثل اینکه تاریخ گذشته و اینا می‌فرسته...نمیدونم اینجوری شنیدم

خانومی خیلی فیک داره متاسفانه

یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود😍...آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود😍                                                                                                               عزیزان درخواست دوستی را نمیتونم قبول کنم. پیام های خصوصی را جواب دادم، و لغو دوستی زدم.چون دیگه نمیتونم پیامها را جواب بدم، دوست نداشتم پیام بدین و پاسخی دریافت نشه و من شرمنده بشم❤🙏ایام به کامتان  

کدوم سبک تره رو پوست سی سی یا بی بی؟

بی بی 

اما سی سی پوشانندگی بیشتری داره 

من خودم بیشتر از بی بی استفاده کردم 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
چرا من تیتر رادرست نخوندم ؟😂کرمش رنگ داره اصلا ؟

😂❤️

آره رنگ داره من رنگ روشن تا متوسط گرفتم ولی انگار هیچی نزدم رو پوستم 

آره قیمتاش الکی پایین نیست

آره شاید به خاطر همونه دیگه بار آخرمه از خانومی خرید نمی کنم دیگه ،چه سایتی معتبره واسه لوازم آرایشی ؟

😂❤️آره رنگ داره من رنگ روشن تا متوسط گرفتم ولی انگار هیچی نزدم رو پوستم

❤🙏

اسمش یادم باشه که اوکی نبوده 👌

بی بی کرم خریدم گفتم شاید چون بی بیه پوشانندگیش کمه رفتم سی سی خریدم دیدم هیچ فرقی با اون نداشت

خب ببین عزیزم هر روز که نمیشه کرم پودر سنگین زد برای اینکه پوست رو‌کامل کاور کنه اصلا کار درستی هم نیست این کرم ها بیشتر برای اینه که مثلاً شما میری سر کار یا دانشگاه هر روز میخوای یه آرایش ساده بکنی برای اینکه پوستت یه دست تر به نظر بیاد 

من مهمونی هم استفاده میکنم 

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند