2777
2789
عنوان

شوهرم زدم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5810 بازدید | 96 پست
قشنگم منم ۲۰ سالمه و شوهرم تو نامزدی ۳ بار زد و الانم در حال طلاقم خیلی خیلی پشیمون شده و میگه برگرد ...

لعنت بهش خسته شدم ازش حیف این همه دوس داشتن من عزیزم نمیدونم بقران نمیدونم عاشق چیه این شدم عین یه مار پیچ میارم به خودم خدا لعنتشون کنه که تو سن پایین بدبختم کردن وابسته شدم عین یه اویزون نمیتونم ازش دور باشم دلم به حال خودم میسوزه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه این مشکلش از پول خرج کردن بود نه کراپ

دقیقا بهش فشار اومده کراپ هم شده قوز بالا قوز 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

قشنگم به این فک کن ۸۰۰ لوازم ارایش خریده اگر بد دل بود نمیخرید 

مراپ هم واقعا عمه وی رو میریزه بیرون خوب شوهرت دوست نداره 

اونارو تو خونه بپوش تو خونه تیپ بزن اول خودش ببینتتت 

میشه برام یه صلوات بفرستین ممنون ❤️🌹
لعنت بهش خسته شدم ازش حیف این همه دوس داشتن من عزیزم نمیدونم بقران نمیدونم عاشق چیه این شدم عین یه م ...

عجیبه ک حتی بعد عروسی هم اینقدر وابسته ای😂😂

من ک تازه بعد عروسی تازه راحتتر قهر میکنم محل نمیدم چون میدونم ور دلمه😂😂😂

الان یمشت عن فکر میان میگن کراپ خوب نیست و شوهرت میگه نپوش و نمیدونم چیچیوالا همه میپوشن ایشونم ک ۲۰ ...

اصلا کراپ خوب یا بد الان چجوری میتونن به کراپ فکر کنن همسرش هم کلی حرف زشت زده بهش هم تحقیرش کرده هم کتکش زده فقط اون قسمت کراپو میبینن، اینا اگه این بنده حدا میگفت کراپ پوشیدم یه بارم خودشون دختر بیچاره رو میزدن

میخواستم بگم بروپیش خانوادت وبازم ازشون کمک بخواه ک دیدم هنوزم وابسته ای بهش.خانوادت اگه ازت مطمئن ب ...

ازم مطمعن نیستم به هیچ وجه روز اول میگم درک سرشو گرفت بعد ۳ روز دوباره افسرده میشم 

اصلا کراپ خوب یا بد الان چجوری میتونن به کراپ فکر کنن همسرش هم کلی حرف زشت زده بهش هم تحقیرش کرده هم ...

دقیقا

بقیه تایپکای استاتر واقعا غم انگیزه

حق داره جدا بشه طرف ازش بزرگتره تازه خانواده شوهرشم اذیتش میکنن 

‌سلام گشنمه خدافظ.
ازم مطمعن نیستم به هیچ وجه روز اول میگم درک سرشو گرفت بعد ۳ روز دوباره افسرده میشم

اگه واقعا انقدبرات سخته حداقل تلاش کن ببریش مشاوره یا روانشناس.انقدم ب خودت تلقین نکن ک ضعیفی 

2810