2777
2789
عنوان

شوهرم زدم 😔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 5810 بازدید | 96 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه قیافه داره نه سرمایه ای نه اخلاق آجی بخدا نمیدونم سنم پایین بود این اولین مرد زندگیم بوده و هست ب ...

قربونت برم.. سخته میفهمم 

کاش به حرف بابات گوش کرده بودی، 

انقد وابسته نباش 😐 

چی بگم. انشاالله سر به راه شه و ارامش داشته باشی🤗

ت‍‌و ش‍‌دی ق‍‌ش‍‌ن‍‌گ ت‍‌رین ح‍‌سِ ق‍‌ل‍‌ب‍‌م♥️ ‌️

شوهر منم حساسه و شکاک ولی کلی لباس باز لختی میخره میگه فقط حق داری خونه جلو من بپوشی گلم سعی کن بخری جلو خودش بپوشی چشش بازشه عادت کنه 

لطفا هنوز بیخیال بچه باش

یاد گرفتم تو سختی ها زمین نخورم قوی باشم چون قراره من دیگه اون اشتباه و آدم اشتباه رو تکرار نکنم🎳 و درس وتجربه کسب کنم این شکست و برد ها شیرینیه زندگیمونه🎲 یادت باشه رنج نباید شمارا غمگین کند🍃 باید شمارا قوی و هوشیار کند🏆🌞. مدرک تحصیلی(لیسانس/کارشناسی)🌱(متأهل)( قد1/80) (وزن75 )(بدنسازم زیبایی بدن کار میکنم) (گاهی اوقات مدلینگ لباس ومدل ارایشی هم قبول میکنم )💐💄👗👠💋💅👰 وقتی جوابتو نمیدم یعنی به شخصیت خودم احترام میزارم که با شما هم کلام نشم.

اسی مردا وقتی بی پول میشن هم سگ اخلاق میشن . کار شوهرتو تایید نمیکنم .اما یهو آدم سه تا کراپ میخره؟؟ اونم واس زیر مانتو . مردا اینارو درک نمیکنن بخدا . صد سال هم یه لباسو میپوشن صداشون درنمیاد 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن

عزیزم نامزد منم تقریبا همینجوریه 

فک کنم بخاطر اون ۸۰۰ تومن لوازم آرایشی فشار اومده به باسنش 

خدا لعنتشون کنه موقع میخوان زن بگیرن فکر خرجشو نمیکنن فقط فکر خودشونن خیال میکنن ازدواج فقط رفع نیازه

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر .کاربر عزیز اگه دیدی تو یه تاپیک باهات خوش رفتارم تو تاپیک دیگه باهات بحثم میشه تعجب نکن!چون من با توجه به کامنتی ک گذاشتی باهات حرف زدم ،باهات خصومت شخصی یا جنگ ندارم فقط بعضی حرفا به مزاجم خوش میاد بعضی ها نه !♥️

انتخاب ایشون و بازم طلاق نگرفتنت و اینکه خانوادت پشتت نباشن انتخاب خودت بوده پس طبق نظر همسرت لباس بپوش و ... اما به هیچ عنوان بچه نیار خودتو باختی بچه طفل معصومو زندگیشو نابود نکن.

2810