2777
2789
عنوان

تغذیه قبل و بعد انتقال جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 23 پست
منم سه ساله

بخشید مشکل شما چیه ؟ 

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
الهی امین چشم حتما 🍃💐

احتمالا تو این دوران یبوست میشی انجیر خشک تو آب بزار صبح تا شب بعد  بخور 

دمنوش و نمیدونم نبات و چیزا گرم نخور 

فیلم دانلود کن ببین شاد باش تا میتونی  سعی کن رو میل یا تخت دراز کش باشی که موقع بلند شدن اذیت نشی 

دستشویی فرنگی هم بگیر که اذیت نشی 

ناامید نباش زنداداش خودم همه اینارو رعایت کرد الان دو قلو داره از دستشون تا مرز دیوونگی رفته انقد که شرن 😂😂

💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

احتمالا تو این دوران یبوست میشی انجیر خشک تو آب بزار صبح تا شب بعد بخور دمنوش و نمیدونم نبات و چیزا ...

خیلی ممنون 

حتما 

ان شاء الله قسمت خودمون 😁😅

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر بارداری رو همینجوری زدم دوست داشتم که انتقالم مثبت میبود و حامله میشدم که این اتفاق برام نیفتاد . برام دعا کنین منم به همین زودیا حس خوب مادر شدنو بچشم ~♡ 
شمال چند سالته ببخشید فضولی میکنم😂

نه خواهش میکنم 

۲۸

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم اسپرمش صفره حالا باید از بیضه خاش نمونه برداری کنند که اگه اسپرم باشه که احتمالش کم هست ای وی ...

ان شاء الله که خدا به دلامون نگاه کنه و خوشحالمون کنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ذخیرت جند بود عزیزم

۲ صدم یا ۹ صدم سال قبل ازمایش دادم دقیق یادم نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40