2777
2789
عنوان

چرا بچم سقط شد علتشو میدونین

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 66 پست

ببین عزیزم .. اگر انقباضات زایمان رو تجربه کردی خوب جفت جدا شده از رحم و ایمئ میتونه دلیلش غلظت خون باشه... اما اگه پارگی کیسه اب بوده میتونه از عفونت یا عوامل ناشناخته ای باشه  که سری بعد باید به دکتر بگین حتما چک کنه ... اگر از لحاظ هماتوم بررسی شده بودین تو سونو ها و همینطور آزمایشات چکاپ... قند و چربی و اینا هم موردی نداشته استرس نداشته باشین برای بارداری مجدد... اون چک کردن ترشحات هم اصللا نمیتونه باعث سقط بشه... عذاب وجدان نداشته باشین

ببین عزیزم .. اگر انقباضات زایمان رو تجربه کردی خوب جفت جدا شده از رحم و ایمئ میتونه دلیلش غلظت خون ...

صدا قلبشو شنیدم رفتم خونه اول انقباضات بود بعد کیسه آبم پاره شد

اللهم عجل لولیک الفرج

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین عزیزم .. اگر انقباضات زایمان رو تجربه کردی خوب جفت جدا شده از رحم و ایمئ میتونه دلیلش غلظت خون ...

حتی اگه دستم به دهانه رحم خورده باشه بازم باعث سقط نمیشه؟من با این عذاب وجدان چیکار کنم 

اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم بچه سالم خودشو نگه میداره اون بچه سالم نبوده که سقط شده اصلا خودتو سرزنش نکن اگه عمرش به دنیا ...

ممنون عزیزم ممنون گلم خدا خیرتون بده این پیاما بهم آرامش میده

اللهم عجل لولیک الفرج
اگه اینجوری باشه تا آخر عمر خودمو نمیبخشمیعنی کیسه آب اینقدر راحت سوراخ میشه؟یا اینقدر نزدیکه؟

سلام

بابا ول کن حرف ملت رو

من بارداری اول پارگی کیسه آب داشتم هفته ۲۴. بارداری بعدی چند بار معاینه شدم.با اینکه دهانه ی رحمم هم یه سانت بار بود هم فانلینگ بود و هم طول سرویکس ۱۱ میلیمتر شده بود ، به موقع زایمان کردم. وقتی ۸ ، ۹ سانت شدم دکتر با یه وسیله کیسه آب رو پاره کرد

ببین اینایی که زمان بارداری سرکلاژ میشن فکر کردی چطوری عمل میکنن.مثل معاینه هست دیگه

یا اینایی که زمان بارداری براشون پساری میذارن.اینم مثل معاینه هست.من علاوه بر معاینه یه بار برام پساری گذاشتن و هفته ی بعدش دوباره برداشتن

بابت اون سوال هم که پرسیدی چقدر زمان برد تا فراموش کنی ، تا چند ماه بعد از به دنیا اومدن بچه ی بعدیم برای اون بچه م که فوت شد غصه می خوردم و گریه می کردم و خودم رو مقصر می دونستم. البته بچه ی بعد زنده به دنیا اومده بود و یه مدت داخل دستگاه بود و بعد فوت شد و اون رو میدیدم

من مامان یه مسافر بهشتم.ان شاءالله پسرم ذخیره آخرت من و شوهرم باشه.
سلامبابا ول کن حرف ملت رومن بارداری اول پارگی کیسه آب داشتم هفته ۲۴. بارداری بعدی چند بار معاینه شدم ...

ممنون قشنگم

الهی دورش بگردم اون دنیا شفیع شما و باباشه روز قیامت دم در بهشت وایمیسته میگه تا مامان و بابام نیان نمیرم داخل بهشت

اللهم عجل لولیک الفرج