2777
2789
عنوان

چرا جنسیت جنین من باید تغییر کنه

603 بازدید | 23 پست

من ۱۱هفته و ۶ روز رفتم ان تی گف پسره یه هفته بعدش هم دکتر خودم تو مطب سونو کرد گف احتمالا پسره الان ۱۵هفته و ۶روز رفتم غربالگری دوم گف دختر

همه هم از رو علائمم میگفتن پسره

از اونموقع شوهرم یجوری حس میکنم ناراحت شده قبلا همش درمورد اسم پسر نظر میداد الان هیچی نمیگه

اشتباهت این بوده روی سونو های اول حساب کردی

من تا ۷ ماهگی اصلا روش حساب نکردم ممکنه خطا داشته باشن

نترس شوهرت عاشق دختر میشه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه سالم و سلامت باشه دختر وپسرش مهم نیست

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

خب طبیعیه 

ناراحت نیست 

فقط هنوز کنار نیومده چون تو ذهنش پسر بوده 

فعلا خودت دنبال اسم دختر باش 

بعد چند وقت با همسرت مشورت بگیر 

گاهی رویا پردازی نمیگذاره از واقعیت لذت ببرید 

دختر دارم و هر روز عشق میکنم بهش 😍

خدا خیلی دوست داره که دخملی بهت داده 

دلت میاد؟؟دختر عشقه..

یه سوال برا خودم میپرسم،قصدی ندارم.میشه بدونم چرا پسر بیشتر دوس داری؟یعنی به چیا فکر میکنی در مورد پسر که دلت ضعف میره؟؟

مثلا دختر جذابیت هاش بیشتره،ناز تره،موهاشو میبندی،لباس پفی و دامن و کفش تق تقی و اینا..ولی پسر چی؟

اشتباهت این بوده روی سونو های اول حساب کردیمن تا ۷ ماهگی اصلا روش حساب نکردم ممکنه خطا داشته باشننتر ...

آخه مگ زمون قدیم اشتباه کنن دستگاه مگ میشه درست نگه؟؟

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

ماه های اول هنوز اندام جنسی کامل نشده

ماه های آخر وزن جنین بالا رفته و اندام‌جنسی دیده نمیشه

همون زمان آنومالی بهترین وقت تشخیص جنسیته

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دلت میاد؟؟دختر عشقه..یه سوال برا خودم میپرسم،قصدی ندارم.میشه بدونم چرا پسر بیشتر دوس داری؟یعنی به چی ...

من خودم عاشق بچه پسر هستم با اینکه خانوادم نامزدم دختر دوست دارن نمیدونم چرا اصلا میمیرم واس بچه پسر

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

2810