2777
2789
عنوان

بنظرتون بچهاتون باهوشن

326 بازدید | 23 پست

بنظرم بچم متوسط هستش من راضیم

ولی کیا هستن که واقعا احساس میکنن بچهاشون خیلی باهوشن؟

بنظرتون چرا بعضی بچها خیلی باهوش میشن؟

دخترم دنیامه❤پسرم جونمه❤

ب نظر همه مادرا بچه ها باهوشن ولی هوش بچه میانگین هوش پدر مادره :/

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان از پدر و مادرها بپرسی اکثرا میگن هوش بچمون خیلی خوبه ولی منی که درس میدم میبینم نه خیلیهاشون هوششون متوسط هم نیست خیلی باید توضیح بدی تا یاد بگیرند یا حفظشون بشه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

هوش ژنتیکی هستش و البته بعد از ژن تغذیه هم موثره. من حس میکنم پسرم با هوشه و البته خودم هم معلم بودم و وقتی مقایسه میکنم با سایرین و عملکردش رو میبینم به این نتیجه میرسم

Belle سابق
نه حس باهوشی ندارم بهش..... 💔مریضه براش دعا کنین شمارو ب علی قسم🥲

خدا به فرزندت سلامتی و عافیت بده.🌹

إن شاالله دلت شاد بشه.

أللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

وقتی سه و نیم سالش بودن خوندن یاد گرفت  چهار سالگی نوشتن تو مدرسه کلاس اول کتاب زیادی میخوند کلاس زبان میره ولی بدن ضعیفی داره فکر کن از مدرسه ک میاد ساعت شش عصر میخوابه تا صبح ک بره مدرسه به خاطر همین دوست ندارم کلاس ببرم حفظ قرانشم خوبه راحت سوره حفظ میکنه 

تا ب چه بچه ای بگید باهوش معیاراتون چیه اینکه تو ۴ سالگی بخون بنویسه  زبان بلد باشه موسیقی بزنه و .... اینا یا ن مثلا یادگیریش خوب باشه 

بعدشم هر کسی تو ی چیزی استعداد داره 

من حس میکنم پسرم هم عاقل هم باهوش هم از طرز حرف زدنش هم کاراش. الان که هنوز ۳سالشه کنجکاوی زیادی داره دوس داره تجربه کنه ولی خیلی مراقبه. و حواسش جمع. سئوال میکنه. وخداروشکر بعنوان مادر متوجه میشم زرنگ هست. ولی بازیگوشی هم زیاد داره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
تا ب چه بچه ای بگید باهوش معیاراتون چیه اینکه تو ۴ سالگی بخون بنویسه زبان بلد باشه موسیقی بزنه و .. ...

یادگیریش خوب باشه یعنی باهوشه حتی اگه درسش بد باشه یا خوندن و نوشتن زودتر از موقعش یاد نگرفته باشه

خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است

پسرم 4ونیم سالش هس، تمام مخاطبای تلفنم رو از رو اسمشون میشناسه هرکس زنگ زد میشناسه کیه، یا دستم بند باشه بگم از گوشیم شماره فلانی رو بگیر از رو اسمش پیدا میکنه میزنه، تازه پیام‌های تبلیغاتی هم از رو اسماشون میگه کسی نیس برات پلان اومده از تبلیلاک، دقیقا با همین گفتار😂😂😂، حافظه خوبی هم داره، اولین بار هرجا رفته باشیم بعد از یک سال بریم از مسیرش میگه این خیابون به کجا میره، حالا نمدونم متخصصین بگن جزو باهوشهاست یا معمولی

بچه های منم باهوشن پسر بزرگم ده سالشه تو بازی هم.س.تر تو دوروز ۳۷۰دلار آورده که ثبت شده هرچی ازش می‌پرسیم نمیگه چجوری آورده سرافی هم قیمت روش گذاشته 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
2810