2777
2789
عنوان

بنظرتون بچهاتون باهوشن

| مشاهده متن کامل بحث + 326 بازدید | 23 پست

پسر بزرگم زیاد سوال نمی‌رسید همیشه میگفتم بقیه بچه ها از اون باهوشترن،بزرگتر که شد فهمیدم خودش بدون پرسیدن علت رو می‌فهمیده و نیاز به پرسیدن نداشته،خیلی باهوشه فقط حرف خودم نیست 

پسر کوچیکم هم هنوز نمیتونم در موردش نظر قطعی بدم ۵ سالشه باید بزرگتربشه تا مشخص شه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرم 4ونیم سالش هس، تمام مخاطبای تلفنم رو از رو اسمشون میشناسه هرکس زنگ زد میشناسه کیه، یا دستم بند ...

پسر کوچیک منم هر جا برم تو خاطرش میمونه هرجا باهاشون برم فوری به پدرش میگه فلان روز از این رد شدیم یا رفتیم اونجا 😂

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  

پسرم تقریبا چهار سالشه من راضیم ازش نابغه نیست ولی خوبه خداروشکر  مثلا بعد یکسال مهد کودک رفتن هنوز بلد نیست رنگ کنه یا مثلث بکشه  ولی عاشق ی سری چیزاس مثلا همین الان عملکرد دستگاه گوارشو بلده یا هر چیو هرجا ببینه میاد تو خونه با بالش متکا میسازه   تو دوسالگیش کل ی ماشینو با بالش ساخت حتی دو تا نی برداشت بعنوان شیشه پاک کن 🤣

هر بچه ای بهتره بگم هر انسانی به نظرم تو ی زمینه ای مستعده امیدوارم کشفش کنم 

دختر بزرگم خیلی باهوشه و استعدادهای زیادی داره ولی متاسفانه استفاده نمیکنه و معلم هاش میگن اگر بخواد بخونه جز نخبه ها میشه ولی نمیخونه و از درس بدش میاد دختر کوچکم امسال میره پیش هم استعداد داره هم علاقه الان حروف الفبا رو بلده بنویسه اسم هم مینویسه و کتاب هوش کار میکنه

بنظر من هوش تنها کافی نیس

من خودم جز کسای بودم ک سریع یاد میگرفتم و اصلا تو خونه نمیخوندم فقط سر کلاس اماااااااااا بعضی از دوستام پشت کار داشتن و اون عامل موفقیتشون شد 

من یه رشته خوب درس خوندم ولی نرفتم سرکار ولی دوستایم ک هوش متوسط داشتن تو دانشگاه از پشت کار زیادشون همه رفتن سر کار 

من نابغه نبودم ولی سریع یاد میگرفتم و هیجا بدردم نخورد ولی اونای ک برای یادگیری تلاش میکردن کلا تلاش کردن یاد گرفتن 

بنظرم اعتماد بنفس و پشت کار هم اندازه هوش تو موفقیت موثره