2777
2789
عنوان

روز تعطیل و همسر در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 54 پست
فکر میکنم اکثرا همینن. منم انقدر امروز فردا میکنه واسه خرید و بازار که اخرش با دوستم میرم. البته مسا ...

خودش نمیتونه زیاد سفر بره اما من میرم هر وقت بخوام چون کارم سبکتره و دست خودمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهر من برعکس روزای تعطیل التماس میکنم بخوابه که منم بخوابم نمیخوابه از هفت صبح بیداره هی میگه بیدار ...

ببین ننم همیشه میگم تعطیلاتتو استراحت کن کاملا و اولین بار بود که گفتم سر شب بریم...‌حتی تا سر شب مهلت داشت بخوابه بسش بود دیگه

ببین ننم همیشه میگم تعطیلاتتو استراحت کن کاملا و اولین بار بود که گفتم سر شب بریم...‌حتی تا سر شب مه ...

اره بهت حق میدم عزیزم ولی دیگه گذشته به نظرم بهش بگو جمعه ببرتت بیرون ما اکثر تعطیلیا خونه می‌مونیم فیلم میبینیم حرف می‌زنیم 

منم مثل تو شوهرم خوابید ولی خب خودمم ویار بد دارم نمیتونستم جایی برم حالم جالب نبود

سلام عزیزم نرفتی غربالگری ؟؟؟

خدایاااا شکرت بخاطر نعمت بزرگی که بهم دادی کمکم کن بتونم خوب از پس بزرگ کردنش بربیام   خدایا شکرت بخاطر زندگیممممممم🌿♥️
شوهرت که روشنفکره گیر نمیده تنها بری بیرونو سفر و ..‌پس مشکلی نیست خودت بری

نه عزیزم کجا میرم مگه ...فوقش برم شهر مامانم اینا یا چند مااااااهی یه بار تهران اونم خریدی چیزی یکی دو روزه. عملا همش تنهام 

اره بهت حق میدم عزیزم ولی دیگه گذشته به نظرم بهش بگو جمعه ببرتت بیرون ما اکثر تعطیلیا خونه می‌مونیم ...

تعطیلیه کارخونه ای که میره جمعه نیست شنبه اس...که اونم شنبه ها میره مغازه. میدونم خیلی تلاش میکنه واسه زندگیمون که منم میکنم و احساس زن قدرنشناس بهم دست داد یه لحظه. به خدا همیشه میگفتم تعطیلی هاتو فقط بخواب . کاش امروزم نگفته بودمو خودم میرفتم

تعطیلیه کارخونه ای که میره جمعه نیست شنبه اس...که اونم شنبه ها میره مغازه. میدونم خیلی تلاش میکنه وا ...

عیبی ندارد عزیزم پیش میاد خداروشکر هواش داری خودشم اینو می‌دونه منم کار شوهرم تعطیلی نداره حتی جمعه و تعطیل رسمی سرکاره

عیبی ندارد عزیزم پیش میاد خداروشکر هواش داری خودشم اینو می‌دونه منم کار شوهرم تعطیلی نداره حتی جمعه ...

اخ میفهممت خیلی سخته واقعا...جامون تو بهشته واقعا😅

من که انقدر خونم جزوی از لوازم خونه تلقی میشم آخرین گردشمو حتی یادمم نمیاد تنها نیستی خواهر مردا هیچ ...

الهی بگردم چه مثالی زدی دختر😅😅😅 من باز به خاطر خرید خونه مجبورم برم 

2810