2777
2789

مامانای گل ،بچه ام اسنپ وزنی زده سه ماهه

۱۰ ماهش تموم شده ولی تو وزن ۷ ماهگیش مونده 

میگن شیرخشک تروویتال وزندهیش خوبه بنظرتون درسته؟

رفتم کلی شیرخشک تروویتال ‌گرفتم

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قلم گوسفند ،پای مرغ بخر بپز با پیاز و زرد چوبه و نمک ،بده بهش ،

بخدا هرچی بگی امتحان کردم این بشر وزنش یه گرم بالا نمیره

آب قلم دارم،فردا صبح اینی ک گفتی رو هم میپزم براش

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است
الان غذا خور شده ،وعده های غذاییش زیاد کن خب

نمیخوره اگر میخورد که غم نداشتم 

میگردم هرجا  دستور غذایِ مقوی کودک هست رو پیدا میکنم میپزم ولی نمیخوره

قلم گوسفند ،پای مرغ بخر بپز با پیاز و زرد چوبه و نمک ،بده بهش ،

عزیزم.

بجز پای مرغ میشه قسمتای دیگه مرغم بندازم بپزه بخوره یا فقط باید پای مرغ باشه

بخدا هرچی بگی امتحان کردم این بشر وزنش یه گرم بالا نمیرهآب قلم دارم،فردا صبح اینی ک گفتی رو هم میپزم ...

دختر من دنیا اومد ،خودم بستری شدم ،اون موند خونه ، دیگه نه شیر خودم خورد نه شیر خشک ، از ۲ ماهگی وزنش استپ کرد تا ۷ ماهگی یعنی من ۱۰ سال پیر شدم ،چقدر بردم دکتر ،شیر خشک با قاشق میریختم دهنش ،همش هم بالا میاورد رفلاکس شدید داشت . از ۵ ماهگی دکتر گفت  غذا بده بهش .

ماهی ۱۰۰ گرم اضافه میکرد . ولی پای مرغ دادم بهش کم کم به مرور بهتر شد ،دکترمم گفت بهش بده ،فوق تخصص کودکان هست . پای مرغ بخر قشنگ بشور ناخندهاش با قیچی بگیر ،بعد پیاز و نمک و زرد چوبه بزن ،نمک و زرد چوبه مقدار کم بزن ،بزار با شعله ملایم چند ساعت بپزه،بعد از آبش بده بخوره .

بعدشم اگه همه چیش نرماله ،زیاد خودت اذیت نکن ،همه مقوی بهش بده بخوره 

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
نمیخوره اگر میخورد که غم نداشتم میگردم هرجا دستور غذایِ مقوی کودک هست رو پیدا میکنم میپزم ولی نمیخو ...

ببین حتی شده یه قاشق هم بخوره کافیه ، بریز تو ظرف بزار جلوش ،زیر انداز بنداز زیرش که کثیف کاری کرد فرش کثیف نشه 

عزیزم.بجز پای مرغ میشه قسمتای دیگه مرغم بندازم بپزه بخوره یا فقط باید پای مرغ باشه

پای مرغ چون غضروف داره برای رشد استخوان عالیه ، وگرنه چرا نشه سینه مرغ هم بنداز بعد بکوب بده بهش ،آبگوشت مرغ درست کن ،تیلیت بهش بده ، تخم مرغ آب پز بده اگه نمیخوره ،نمیرو بده ،حتی اندازه کنجشک هم بخوره خوبه 

دختر من دنیا اومد ،خودم بستری شدم ،اون موند خونه ، دیگه نه شیر خودم خورد نه شیر خشک ، از ۲ ماهگی وزن ...

حتما درست میکنم براش

اره اینم رفلاکس داشت ولی تا ۶ ۷ ماهگی وزنگیریش عالی بود

ولی ببین حرف اطرافیان خار میشه تو قلب ادم ک بیین بچه فلانی چطوره

بچه تو لاغره

بهش غذا میدی؟ و...

پای مرغ چون غضروف داره برای رشد استخوان عالیه ، وگرنه چرا نشه سینه مرغ هم بنداز بعد بکوب بده بهش ،آب ...

ببین نه ک نخوره 

میخوره ولی کم

و این استپ وزنیش نگرانم کرده 

اکر شده ماهی دویست گرم اضافه میکرد باز خیالم راحت بود ک مشکلی نداره

شیر خشک زیاد نمیگرفتی شاید اون شیر خشک رو نخوره...در کل شیر خشک‌مقویه همه چی داره ان شالله ک با همین شیر خشک جواب بگیری سرلاکم‌بگیر بهش بده 

مولتی ویتامینش یادت نره بدی بخوره 

2810