2777
2789
شیر خشک زیاد نمیگرفتی شاید اون شیر خشک رو نخوره...در کل شیر خشک‌مقویه همه چی داره ان شالله ک با همین ...

کلا شیرخوردنش کم شده هم سینه خودم هم شیرخشکش

میگم کلا دیگه شیرخشک بدم بخدا دیگه کم اوردم د مقابل حرف و نیش کلام بقیه انگار از منِ مادر دلسوزترن

نمیفهمن هر بچه ای جثه خودشو داره 

سرلاکم دکترش میگه اماده نگیر 

موندم چکار کنم چندتایی سرلاک طعم مختلف گرفتم دادم بهش خورده

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه به غذا که می افته کم وزن میشه.شیرم بزور میخورن ،باید بزور بدی بهش ،کم کم بده دفعاتشو زیاد کن

والا من دیگه رد دادم  با این بچه انقد ک دکتر میبرم

دکترش گفت دیگه تا یکسالگی اینجا نبینمت 

فقط یه سری ازمایش براش نوشته هفته آینده ببرم اونارو ببینه 

دیگه حساب کاربریای ترکیده از دستم در رفته.بیاین و بخاطر خدا کمتر گزارش بزنید کاشف و گزارش دهنده...است
والا من دیگه رد دادم با این بچه انقد ک دکتر میبرمدکترش گفت دیگه تا یکسالگی اینجا نبینمت فقط یه سری ...

همشون همینن ،اگه پستونک میخوره غذارو بهش بچسبون بریز دهنش

با انگشت بده بهش،یچیری پیدا کن که خوشش بیاد بزار جلوش خودش بزاره دهنش 

حتما درست میکنم براشاره اینم رفلاکس داشت ولی تا ۶ ۷ ماهگی وزنگیریش عالی بودولی ببین حرف اطرافیان خار ...

اهمیت نده بزار بگن‌، به اونا چه ، به منم میگفتن ،خرج بچه تون نمیکنید . دهن اطرافیان همیشه گشاده ک بسته نمیشه .

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)