2777
2789
عنوان

بیست و دوسالگی دیره واسه زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 47 پست
دیره چیه عزیزم؟؟؟مگه باید چه کاری میکرد که دیره خودت تو ۲۲ سالگی مگه چیکار کردی زندگی که مسابقه نیست ...

ولش کن عزیزم بذار نظرشو بگه. دقیقا همین فکر رو میکردم من شونزده هفده سالم بود کرونا اومد دیگه درس نخوندم فکر میکردم زوده هنوز وقت دارم بچه ام اصلاا نفهمیدم کی بیست و یک سالم شد وقتی به خودم اومدم که افسرده شده بودم😞

ولش کن عزیزم بذار نظرشو بگه. دقیقا همین فکر رو میکردم من شونزده هفده سالم بود کرونا اومد دیگه درس نخ ...

تاپیک هات رو دارم میخونم خیلی شبیه هم هستیم 

غمت نباشه رفیقم بلاخره ی روزی همه چی درست میشه 

ولی بهاش همین چند سال جوونیتو باید فداش کنی :)

ب نظر من ک ارزش داره 

باد با شمع های خاموش کاری ندارد ، اگر بر تو سخت می‌گذرد بدان روشنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک هات رو دارم میخونم خیلی شبیه هم هستیم غمت نباشه رفیقم بلاخره ی روزی همه چی درست میشه ولی بهاش ...

اره دیگه محکومیم به ادامه دادن.امیدوارم بهترینها برای ماهایی که تو این وضعیتیم پیش بیاد باید تمام تلاشمونو بکنیم هرچند نا امید و خسته ایم💔❤️