2777
2789
عنوان

من چیکار کنم با این همسر

233 بازدید | 23 پست

همسرم پدرش از بچگی‌از دست داده و با مادرش زندگی کرده خاهر برادرای دیگش هم سر و سامون گرفتن زیاد سر نمیزنن بهش بعد همسرم اساسا خیلی با مادرش راحته و همه ی حرفامونو بهش میگه این چن روز من هر روز دیدم مادرشو یا اومده خونمون یا بردیم بیرون  بهش میگم من دلم میخاست با هم بریم بیرون نه اینکه اونم بیاد و سر این ماجرا با من خیلی بد برخورد کرد گفت تو به من زور میگی همیشه بیرون رفتن زهرمارم میکنی بعد یهو بحث های چند ماه پیش م میکشه بیرون و میگه تو هر سری میریم بیرون دعوا را میندازی 

چیکار کنم ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب قانون بزارید

هفته ای یکبار ۲ تایی یبار ۳تایی

خدایاشکرت❤️ دندانپزشک هستم، بخاطر شرایط بارداریم درحال حاضر فقط ۲روز در هفته مطب میرم و میتونم اینجا بیشتر مطلب بخونم، با بی ادبا هم کاری ندارم🙏

تو باهاشون نرو نه به حالت قهر خونسرد باش و خواستن برن بگو من کار دارم نمیام شما برید وقتی ببینه بی تفاوتی و خودتو جای دیگه پیش مامانت یا با دوستت و کارات سرگرمی میاد سمتت الان هرچی حساسیت نشون بدی اونا بدتر میکنن یه مدت ولش کن

🌹🎹🎵🎶🎼🎵🌹
باهاش قرار بذار که هر مشکل رو همون موقعی حل میکنید که اتفاق میوفته و مطرح میشه، هرچی حرف هست هم همون ...

بخدا بهش گفتم خودش ینی گفته من قبول کردم بعد یه دفعه گف یادته سری پیش م اینکار کردی یا فلانی اینو گفته 

2810