2777
2789
عنوان

بالاخره مدیر مدرسه بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 39 پست
سلام ببخشید چطوری خودتون رو خیر معرفی کردید چون منم می‌خوام هیئت امنایی ثبت نام بکنم و خیر مدرسه ساز ...

موقع پیش ثبت نام مدرسه هیات امنایی که تو محدوده نبود رو زدم فرداش رفتم مدرسه گفتم تو محدودتون نیستم گفت اون پیش ثبت نام رو نمیتونم قبول کنم چون محدوده نیست 

دیگه پیش مدیرش رفتم گفتم چیکار کنم شما ی راهی جلو پام بذار میشه با پول ثبت نامش کنم 

گفت دیروز یه اقایی گفته ده تومن میدم گفتم اول باید کروکی رو ثبت نام کنم 

قطعی هم بهم نگفت میشه یا نمیشه 

چند دفعه رفتم اومدم تا اخر اسممو تو دفتری که تو کیفش میذاشت نوشت مدیر 

گفتم مطمئن باشم اینجا صبت نام میشه 

گفت مشخص نیست اگه بعد از کروکی خودمون جا داشته باشیم خیر ثبت نام میکنیم 

گفتم اگه جا نداشتین چیکار کنم دیگه خود مدیر پیشنهاد داد گفت ببر مدرسه سمت خودتون ثبت نام کن فرمالیته بعدا من تماس اگه گرفتم پرونده بگیر بیار اینجا بنویسمش اگه نگرفتم هم بدون جا پر شده 

بردم سمت خودمون دولتی عادیه ثبت نام کردم ۷۰۰ هم هزینه دادم 

بهشون هم گفتم احتمال داره بیام پروندشو جا ب جا کنم گفتن عیبی نداره اما ۷۰۰ رو برنمیگردونیم .. که گفتم مشکلی نیست 

تو این مدت هم شما فکرشو بکن از ۲۰ اردیبهشت تا چهار پنج روز پیش چند سری رفتم سر زدم به هیات امناییه 

شنبه این هفته زنگ زدن گفتن چقدر میخوای کمک کنی گفتم ۵ تومن یه ساعت بعد زنگ زد گفت قبول شدید بیاید برگه مدارک بگیرین رفتم گرفتم الانم مدارکش حاضره دوشنبه قراره مدارکو ببرم پروندشم انتقال بدم 

کامل توضیح دادم امیدوارم کمک کرده باشه بهتون 

چون خودم ی دوره ای خیلی درگیر این مسائل بودم

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه یکی برام تعریف میکرد مدرسه ها این مدلی دارن باج میگیرن.باور نمیکردم.

هر کاری میکنن بکنن فقط ثبت نام کنن کم دردسر بکشیم من این دوماه بالای ده تومن خرج مدرسه کردم ..تازه دولتی..کلاس اول

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
نمیدونم والا شهر ما نداره مربوط ب نفت همدان هستم

سلام ببخشید کدوم مدرسه ثبت نام کردی؟ از مدرسه سعدی اطلاعی داری من غیر انتفاعی نوشتم از سعدی زنگ زدن گفتن پسرتون بیار برای آزمون ولی درباره هزینه فعلا چیزی نگفتن چون ما تو ذخیره های میان پایه بودیم

هر کاری میکنن بکنن فقط ثبت نام کنن کم دردسر بکشیم من این دوماه بالای ده تومن خرج مدرسه کردم ..تازه د ...

منو که انقد اذیت کردن آخر رفتم نوشتم غیر انتفاعی بعد ثبت نام اونجا تازه زنگ زدن که بیا آزمون بده تازه ببینیم میشه یانه خدا بگم چیکارشون کنه 

سلام ببخشید کدوم مدرسه ثبت نام کردی؟ از مدرسه سعدی اطلاعی داری من غیر انتفاعی نوشتم از سعدی زنگ زدن ...

سلام از گفتن اسم مدرسه معذورم اما تو خیابون مهدیه‌س 

غیر انتفاعی ننوشتم دولتیه هیات امناییه پسرم هم میان ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌پایه نیست پایه اوله 

از مدرسه سعدی اطلاع ندارم اما همه ی غیر انتفاعی ها ازمون ورودی دارن 

پر هم نمیشه تا یک مهر هم میشه غیر انتفاعی ثبت نام کرد التماس هم میکنن

سلام از گفتن اسم مدرسه معذورم اما تو خیابون مهدیه‌س غیر انتفاعی ننوشتم دولتیه هیات امناییه پسرم هم م ...

نه عزیزم منظورم این بود من غیر انتفاعی نوشتم ولی الان از مدرسه هیت امنایی سعدی تماس گرفتن برا آزمون ورودی چون تو ذخیره ها بودم سعدی آزمون داره حالا خدا کنه قبول کنن و ببرم سعدی 

نه عزیزم منظورم این بود من غیر انتفاعی نوشتم ولی الان از مدرسه هیت امنایی سعدی تماس گرفتن برا آزمون ...

چی بگم منم هیات امنایی نوشتم اما کلاس اول ازمون نداره حتما میان پایه س بچتون 

مدرسه سعدی به منزل ما خیلی دوره اطلاع خاصی ندارم ازش 

و اینکه فکر میکنم مدرسه سعدی چرخشیه من نمیخواستم چرخشی باشه جایی که ثبت نام کردم چون فقط تا پایه سوم هست شیفت صبح هستن کلا خداروشکر 

چی بگم منم هیات امنایی نوشتم اما کلاس اول ازمون نداره حتما میان پایه س بچتون مدرسه سعدی به منزل ما خ ...

بله میان پایه اس میره چهارم درسته چرخشی خداروشکر آزمون داد و قبول شد و ثبت نام کردن ایشالا پسر شماهم موفق باشه 

بله میان پایه اس میره چهارم درسته چرخشی خداروشکر آزمون داد و قبول شد و ثبت نام کردن ایشالا پسر شماهم ...

ممنون عزیزم منم ثبت نام کردم مدرسه مد نظرم