2777
2789
عنوان

بالاخره مدیر مدرسه بهم زنگ زد

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 39 پست
منم پسرمو هیئت امنایی میان پایه نوشتم امسال میره سوم خیلی راضی بودم از اینکه بچه های بزرگتر تو مدرسه ...

اره واقعا همه بهم گفتن دولتی با دولتی فرق نداره هزینه نکن اگه میکنی هم ببر غیر انتفاعی گفتم نه میخوام دولتی باشه و گر نه غیر انتفاعی گذاشتن هنر نیست 

از مدرسش خیلی تعریف میشه چه از محیط چه معلما و غیره

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
از کجا بفهمیم مدرسه هیئت امنایی هست؟ فرقش چیه؟

مدرسه هیات امنایی به جای یه مدیر توسط  چند نفر اداره میشه که بهشون هیات امنا میگن سحت گیر تر هستن و محیط اینجور مدرسه ها بهتره هزینه اضافه تر از دانش اموزا برا ثبت نام دریافت میشه و اون هزینه صرف مدرسه میشه 

هیات امنایی هم نه هر هیات امنایی ای هیات امنایی های به نام که اسم دراوردن برای بالا بردن لول مدرسه خیلی تلاش میکنن 

تینکه از کجا بفهمی هم که رو تاببلوش زده دیگه دبستان هیات امناییه فلان..

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره واقعا همه بهم گفتن دولتی با دولتی فرق نداره هزینه نکن اگه میکنی هم ببر غیر انتفاعی گفتم نه میخوا ...

غیر انتفاعی الکی الکی همه رو خیلی خوب میدن بچه هیچی یاد نمیگیره. بچه من امسال دوم بود فصل امتحانا دو هفته کامل درگیر درس بود اینقدر که معلمشون سختگیر بود. 

منم پسرمو نوشتم‌مدرسه هیات امنایی معروف که مال شرکت نفتی هاست ۳تومن فعلا باج دادم تا نوشتش.بقیه شو ه ...

شهریه ی خود مدرسه چقدره

تاپیک شما رو یادمه. خوش بحالتون. من که هر روز میرم میگه نه جا نداریم.

شما هم زیاد برو بیا خودتو ب عنوان خیر معرفی کن 

من از ۱۹ اردیبهشت هر دوهفته رفتم سر زدم این اواخر منو میدید مدیرشون میگفت میشناسمت میدونم برا چی اومدی برو ثبت نام کروکی تموم شه خودم زنگ میزنم بهت 

به مدیر اسم و شماره بده فقط و فقط هم به مدیر بده 

دفعه اول به من گفت به معاونم شماره بده تماس میگیرم 

دادم اونم رو ی کاغذ پاره ای نوشت میدونستم زنگ نمیزنه 

دفعه بعد به خود مدیر اسم پسرمو شمارمو دادم نوشت تو دفتری که داخل کیف شخصیش میذاشت اخرین بار هم بعد از اون هفته قبل 

رفتم گفت تیر ماه که امروز بهم زنگ زدن

کار خوبی کردی.چون کلاس اول پایه س مدرسه خوب ثبت نام کنی خیلی به نفعتونه.همه جا هزینه میگیرن یکم بیشت ...

اره خودمم خیلی به این موضوع اعتقاد دارم همسرم حتی تحت تاثیر خانوادش میگفت بذار همینجا بره سرویس هم نمیخواد با برادرم میره و پسر عموش اونجاست و غیره گفتم عمرا اونجا نمیذارم 

پیش خودم گفتم حتما یه مدت بحث داریم تو خونه 

اما خودش دید مصمم هستم دیگه چیزی نگفت 

حتی یه بار گفتم به نظرت مدیر زنگ میزنه ؟ گفت اگه تویی ثبت نامش میکنی😂😂😂

مدرسه ای که توش اشنا باشه میشه همش دخالت و بازیگوشی خود بچه بماند که مدرسه سمت خودمون کلا لول تربیتی پایینی داره و کلاس شیشمیای بسیار پررو

غیر انتفاعی الکی الکی همه رو خیلی خوب میدن بچه هیچی یاد نمیگیره. بچه من امسال دوم بود فصل امتحانا دو ...

بله غیر انتفاعی اینطوه پسرم پیش دبستانی غیرانتفاعی بود 

معلمشون خودش پسرش رو کلاس اول غیر انتفاعی می‌ذاشت نمیدونم سوبسید میگرقت چی میگرفت انقدر تو جلسات تبلیغ مدارس غیر انتفاعیو میکرد که خدا می‌دونه با هم دوست صمیمی هم شده بودیم اما یه سری تو جلسه گفت « اگه میخواین بچتون باهوش و درسخون باشه فقط بذارین غیرانتفاعی بچه های دولتی بی شعورن» منم همونجا تو جلسه جوابشو دادم 

غیر انتفاعی فقط از لحاظ. رفتاری اونم چون پولشون به جیب شما وصله لول بالاتره و خلوت تر بودنشون و جشن و اردو 

و گر نه از لحاظ درسی مدرسه دولتی خیلی بهتره 

اکثر دوستام لیسانس ساده دارن ازمون استخدامی اموزش پرورش رو رد شدن مدارس دولتی قبولشون نمیکنه غیرانتفاعی درس میدن 

معلمای دولتی خیلی با تجربه ترن ..

نمره کیلویی نمیدن 

بچه لوس بار نمیاد که اگه نمره خوب نگرفتم عیب نداره با پول درست میشه میدونه که باید تلاش کنه 

من شرایط غیرانتفاعی گذاشتن هم داشتم اما ترجیحم دولتیه خوب بود 

بله غیر انتفاعی اینطوه پسرم پیش دبستانی غیرانتفاعی بود معلمشون خودش پسرش رو کلاس اول غیر انتفاعی می‌ ...

دقیقا درست معلم پسر من چه کلاس دوم چه اول رو دست خط هم حساس بودن اگه بچه بد خط یا درشت مینوشت قبول نمیکرد باید اینقدر تلاشمیکرد درست میشد. پسر جاریم غیر انتفاعی بود درشت درشت و بد خط مینوشت میگفت معلمشون گفته اشکال نداره همین که مینویسه کافیه مهم نیست بقیه اش

شما هم زیاد برو بیا خودتو ب عنوان خیر معرفی کن من از ۱۹ اردیبهشت هر دوهفته رفتم سر زدم این اواخر منو ...

من هرهفته دارم میرم. مدیرش کلا اخلاق نداره اسممو نوشته ولی میدونم الکیه...اصلا اجازه نمیدن حرف بزنیم میگن ببرن فلان مدرسه!!منم راستش مغرورم بهم برمیخوره. شوهرمو انداختم جلو که بره اونم فقط میگه باید پارتی پیدا کنم بهش دستور بدن🤧🤧🤧.

"الحمدالله کما هو اهله" یعنی (از دست و زبان که برآید/کز عهده ی شکرش به درآید)
هزینه ی هیات امنایی پارسال۶۰۰بود امسال شاید۱تومن باشه

امسال دولتی عادی سمت خودمون ۷۰۰ گرفت 

هیات امنایی ۱۷۰۰

والا این مدرسه ی شرکت نفتی هاست شاید بخاطر همین هزینه ی هیات امناییش کمتره

نمیدونم والا شهر ما نداره مربوط ب نفت همدان هستم

۱ اینکع با خانواده شوهر تو یه ساختمونیم جاری و مادرشوهر طبقات بالا هستن پسرم با پسر جاریم همسنه که ک ...

سلام ببخشید چطوری خودتون رو خیر معرفی کردید چون منم می‌خوام هیئت امنایی ثبت نام بکنم و خیر مدرسه ساز امتیاز داره ولی باید تاییدیه انجمن خیریه مدرسه ساز رو داشته باشه

2810