2777
2789
عنوان

بالاخره مدیر مدرسه بهم زنگ زد

944 بازدید | 39 پست

واسه ثبت نام کلاس اول«مدرسه هیات امنایی»

امروز زنگ زدن پرسیدن چقد میخواین کمک به کدرسه بدین گفتم ۵ 

گفت داریم به خیر ها زنگ میزنیم ۴ نفر از اونایی که بیشتر دادن ثبت نام میشن 

گفتم میشه بگین تا حالا کمکا چقدر بوده 

گفت یه ۱۰ یه ۶ 

گفت تا ظهر اگه تماس نگرفتم بدونین رد شدین اگه گرفتم هم که قبول 

چند دقیقه پیش زنگ زد گفت مدارک بیار روز دوشنبه قبول شدید 

استرس مدرسه هم رفع شد خداروشکر 

چقدر این دوماه فکر و خیال و اعصاب خوردیشو داشتم..

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه استخدام قراره بشه این چه مدلیع

محدوده بندی کردن مدارس رو جایی که میخوام ثبت نام کنم دوتا خیابون فاصله داره تو محدوده‌ش نیستم 

تو تاپیکام هست اول بهم گفتن ده تومن ااخر به پنج ملیون راضی شدن دوشنبه میبرم ثبت نام 

بماند که برای اینکه از دانش آموزی جا نمونه مدرسه سمت خودمون فرمالیته ثبت نام کردم اونجا هم ۷۰۰ دادم که گف پرونده رو بگیری برنمیگردونیم هزینه رو

"یک عدد مادر ۲۳ ساله مادر دوتا کوچولو هستم"                                          - متاهل و متعهد💙🌱
کاش به مدارس باج نمیدادین به اندازه کافی شهریه میگیرن دیگه کمک ب مدرسه چ کوفتیه

شهریه‌ش سالی ۱۷۰۰ هست زیاد نیستش که غیر انتفاعی نیست دوست دارم دولتی بره 

اینجا بهترین دولتیه هیات امناییه شهرمونه خواهان زیاد داره به قول شما باج میگیره

شهریه‌ش سالی ۱۷۰۰ هست زیاد نیستش که غیر انتفاعی نیست دوست دارم دولتی بره اینجا بهترین دولتیه هیات ام ...

درسته اما نباید باج بگیرن ...

کلاس چندمه ؟ابجی من میره هفتم ماهم گیر افتادیم دنبال مدرسه

کاش تیزهوشان قبول بشه ...زوره ادم باج بده

خب چرا همون مدرسه ها نزدیک خونتون ثبت‌نامش نکردید؟

۱ اینکع با خانواده شوهر تو یه ساختمونیم جاری و مادرشوهر طبقات بالا هستن 

پسرم با پسر جاریم همسنه که کدرسه سمت خودمون اون هم اسم نوشته حتی مدیر بهم گفت با هم تو یه سن هستن و اشنان ممکنه افت تحصیلی کنن 

۲ هم ازنکه سطح اینجایی که ثبت نام کردم از مدرسه سمت خودمون بالا تره هیات امناییه و میان پایه‌س«اول تا سوم داره » 

برای سوم تا ششم مدرسه جداگانه داره 

چون میان پایه هم هست چرخشی نیست فقط صبح هاست کلاس ها هم ۳۵ نفر

مدرسه سمت خودمون تا ششم داشت چرخشی بود کلاسا ۴۳ نفره 

درسته اما نباید باج بگیرن ...کلاس چندمه ؟ابجی من میره هفتم ماهم گیر افتادیم دنبال مدرسهکاش تیزهوشان ...

داره میره اول امسال

شهریه‌ش سالی ۱۷۰۰ هست زیاد نیستش که غیر انتفاعی نیست دوست دارم دولتی بره اینجا بهترین دولتیه هیات ام ...

منم پسرمو نوشتم‌مدرسه هیات امنایی معروف که مال شرکت نفتی هاست ۳تومن فعلا باج دادم تا نوشتش.بقیه شو هم بعد باید بدم

۱ اینکع با خانواده شوهر تو یه ساختمونیم جاری و مادرشوهر طبقات بالا هستن پسرم با پسر جاریم همسنه که ک ...

کار خوبی کردی.چون کلاس اول پایه س مدرسه خوب ثبت نام کنی خیلی به نفعتونه.همه جا هزینه میگیرن یکم بیشتر نفعش به خودتون برمیگرده

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️
2810