2777
2789
عنوان

ماماناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 56 پست
یعنی مثلا اگه ده بار توی شبانه روز شیر میخوره بکنش ۸ بار بعد ۵ بار بعد ۳ بار همینطور تا قطعش کنی این ...

من ک همینجوری ک یهویی گرفتم😅 دو روز سختیه

خیلی باید با بچه بازی کنی و سرگرمش کنی

اتفاقا بکماه نشده پوشکشم گرفتم ازش و سال بعدش اتاقشم جدا کردم مشکلی نداشت اوکی بود

خیلی مهمه ک با بچه وقت بگذری و خیلی زیاد بغل و بوسش کنی

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍
من ک همینجوری ک یهویی گرفتم😅 دو روز سختیهخیلی باید با بچه بازی کنی و سرگرمش کنیاتفاقا بکماه نشده پو ...

عزیزم تمام روانشناسان میگن مشکل سازه

اینکه مشکل سازه معنیش این نیست همون موقع بچه دچار مشکل میشه بلکه تو آینده بچه ممکنه مشکل پیدا کنه چون برحه حساسی از زندگی بچه هست انشالله بچه شما مشکلی نداشته باشه در آینده 

خود من کم کم گرفتمش از شیر 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من ک همینجوری ک یهویی گرفتم😅 دو روز سختیهخیلی باید با بچه بازی کنی و سرگرمش کنیاتفاقا بکماه نشده پو ...

اصلا هم نباید سریع بعد از شیر گرفتن از پوشک هم بگیری بچه رو 

اینهمه روانشناس کودک داره توصیه می‌کنه و تو نت هم بزنی برات میاره 

باید بزاری از شیر گرفتن رو هضم کنه بعد بری سراغ پوشک

عزیزم تمام روانشناسان میگن مشکل سازه اینکه مشکل سازه معنیش این نیست همون موقع بچه دچار مشکل میشه بلک ...

اره عزیزم منم دیدم ک میگن یهویی نباید قط کرد ولی رو بچه من اون روش حواب نمیداد

نه شیر پاستوریزه نه پستونک نه شیر خشک هچی نمیخورد 

اصلا کم نمیکرد و بخاطرش گریه میکرد منم مث استاتر شوهرم نمیذاشت ک بچه گریه کنه پس مجبور بودم دور روز خونه مامانم بمونم و از شیر بگیرمش بعد برم خونه

البته قبلش دو روز مثلا روزی دوبار شیر بهش دادم غذا میدادم بازی میکردم ک حواسش پرت شه بعد ک دیدم تا دوازده ساعتم دووم میاره از شیر گرفتم کلا

اصلا هم نباید سریع بعد از شیر گرفتن از پوشک هم بگیری بچه رو اینهمه روانشناس کودک داره توصیه می‌کنه و ...

اینم میدونم😂باید چند ماه بگذره ولی اینطور پیش اومد دیگ

اخه به پوشکای دیگ حساسیت داشت و اون پوشکی ک استفاده میکرد دو سال پیش خیلی کم پیدا میشد یه چند روز پوشک نداشت منم دیدم ک حالا ک یه هفته بدون پوشک گذشت گرفتمش کلا

البته ناگفته نماند از چهار ماهگی شبا شیش نمیکرد اصلا و شبا پوشک نمیکردم چون زخم میشد و بعدشم هر وقت پی پی میکرد میگفت بهم

بعد پوشکم ک خودم هر یساعت برا جیش میبردمش و برای پی پی هم سریع میدوید میرفت یه گوشه میفهمیدم پی پی داره میرفتم میکرفتمش 

بعدشم دیگ یاد گرفت خودش میرفت دسشویشو میاورد میشتست کارشو میکرد😂

اینا همه قبل دوسال بود

اصلا هم نباید سریع بعد از شیر گرفتن از پوشک هم بگیری بچه رو اینهمه روانشناس کودک داره توصیه می‌کنه و ...

خلاصه ک بزور یا با سختی و اذیت ازش نگرفتم راحت بود

پوشک و خودشم دوس نداشت

بعد شیرم همش تو بغلم راه میبردمش میخوابید یا براش شعر و قصه میخوندم تا بخوابه

اذیتش نکردم سر این چیزا اگه میدیدم سختشه یا اذیت میشه انجام نمیدادم بیشتر خودشم میخواست

وقتی شیر میخواد براش شیر پاستوریزه بریز تو شیشه و ولرم کن و بده بهش تا عادت کنه کم کم به شیر معمولی ...

ببخشید ازخستگی خوابم برد

شیشع شیر میدم از18ماهگی تف میکنه فقط پاکتی سردمیخوره

دقیقا!

ولی دیشب میگفت برو خونه پدرت از شیر بگیر

وقتی خودم خونه دارم چرااخه مزاحم پدرم بشم

مگه ازخونه بابام اوردم بچرو

عزیزم تمام روانشناسان میگن مشکل سازه اینکه مشکل سازه معنیش این نیست همون موقع بچه دچار مشکل میشه بلک ...

الان مثلا من یهویی شبا بخوام بذون شیر بخوابونمش اذیت مبشه؟؟؟برا روحیش بده؟عادت خواب بدون شیر بابد یهویی باشه درسته؟

اینم میدونم😂باید چند ماه بگذره ولی اینطور پیش اومد دیگاخه به پوشکای دیگ حساسیت داشت و اون پوشکی ک ا ...

دخترمنم چنماهی جیش میکنه میاد مبگه گیش با پیپی داره مبگه بعد میکنه یا وقتی کارشو‌کرد میگه چوری ازپوک‌بگیرمش 

واینکه برای خواب بچتون تاساعت چند بیداربود وگریه میگرد تا گنارمیومد بخوابه و چنروز‌طول کشید تا خواب کستقل بدون‌شیر یادبگیره من میوام اول خواب مستقل یادش بدم

الان مثلا من یهویی شبا بخوام بذون شیر بخوابونمش اذیت مبشه؟؟؟برا روحیش بده؟عادت خواب بدون شیر بابد یه ...

نه نباید یهویی باشه 

مثلا یه بار بدون شیر بخوابون یه بار با شیر دادن که بفهمه میشه بدون شیر هم خوابید 

بعد که چند روز بدون شیر خوابید دیگه کلا از شیر بگیرش