2777
2789
عنوان

ماماناااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 56 پست

اسی براش تو شیشع اب بریز  هر وقت خاست شیر بخوره اب بده بهش. اگه همسرت هم همکاری نیکرد خوب بود ک وقتی شیر خاست تو حضور نداشته باشی.چون بوتو حس میکنه

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
نمی‌دونم چرا یکی از کاربران میگن زوده ، کلا دو ماه دیگه میتونی شیر بدی ، از همین الان شروع کن ، استا ...

متاسفانه بی درک ترین همسر دنیا دارم

تاحدی ک‌من دارم راه میرم ساعت سه صبح بجای کمک میاد میگه میزنمت اگه نزاری بخوابم که چون بچه گریه و بی قراری داشت سکوت کردم و شیر دادمش بخوابه

خیلی بهش توضیح دادم که شرایطش سخته همکاری کن غرنزن ولی......

استامینوفن صبر زرد میزنم هعی میاد دهن میرنه نمیخوره ولی بدقری گریه کرد که از حال داشت میرفت نه رو پا نه گهواره هیچی نمیره این عادیه؟نکنه عصبیش کنم 

عقیدم اینه حداقل خواب مستقل یادبگیره که دوماه دگ ازشیر راحتتر بگیرمش اشتباه کارم؟؟بخداموندم میخوام خودمو بزنم دگ هیچ راهی جواب نمی‌ده چقد من بدبختم که بچم عذاب کشید امشب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آهان من اشتباه سنشو فهمیدم عزیزمباید کم کم بگیری از شیر خودمم دخترمو تو همون سن گرفتم از شیر بهش گفت ...

سلام عزیزم .با احترام به نظر شما ، چند تا نکته 

نکته اول بچه ها تو این سن شیر رو برای سیر شدن نمی‌خورن ، واسه شون آرامش‌بخش هست تا برای رفع گشنگی . اینکه میگید سیر باشه برای سن پایین تر هست یعنی مثلا هفت ماهگی به بعد .چون بچه بیست و دو ماهه الان قشنگ غذا میخوره .

و نکته دوم اگر بچه شون به دور زدن با ماشین عادت کنه دیگه بیچاره میشن. دقیقا بچه برادرم اینجوری شد . و تا پنج سالگی گرفتار این قضیه بودن.البته بچه با بچه فرق می‌کنه 

ببخشید اگر جسارت کردم . در تکمیل نوشته های شما نوشتم.

اسی براش تو شیشع اب بریز هر وقت خاست شیر بخوره اب بده بهش. اگه همسرت هم همکاری نیکرد خوب بود ک وقتی ...

خیلی تنهام نمتونم روکمک کسی حساب کنم....ن شیشه میدم شبا حس مبکنع یه سره جبغ

بمیرم براش 

شده کابوس برام

من خودم با این روش از شیر گرفتم ولی به نظرم اصلا کار درستی نیس بهتر تدریجی و کم کم باشه تا ی دفعه

منم باید سه ماه دیگه اقدام کنم برای از شیر گرفتن پسرم. 

یکم بیشتر میگید، تدریجی چطور باید باشه ؟ 

خودت برو با دخترت جدا بخای . مرده گنده هنوز نمیدونه ادن بچس هیچی حالیش نیس

من جدامیخوابم ولی شوهر نفهمم میگه صدا توخونه میپیچه  عصبی سدم رفتم رو تراس اومد کفت نمیفهمی همیایه خوابن اومدم توخونه باز کفت براربخوابمممم دگ بچه شیردادم درگم نمبکنع من همینجور گریه بچه عصبیم کرد اذبت شد بچم

متاسفانه بی درک ترین همسر دنیا دارمتاحدی ک‌من دارم راه میرم ساعت سه صبح بجای کمک میاد میگه میزنمت اگ ...

چاره ای نیست ، مرد ها هم بالاخره میخوان کله صبح بزنن بیرون. پسر منم تازه الان خوابید و من سرم داره منفجر میشه و خوابم پریده.

کار سختیه ، بالاخره داره عکس العمل نشون میده .به نظرم چند روز دیگه کنار میاد و قبول می‌کنه. الان به قول یکی تو دوران خشم هست ، بعدش میشه سوگواری بعدشم چاره ای نداره طفلی و قبول می‌کنه 

به نظرم خواب مستقل خیلی خیلی زوده . اونم تو این بحرانی که هستید . 

درست متوجه شدم ؟ خواب مستقل یعنی خودش بتونه بخوابه ؟ بدون شیر ؟

همه کارا کردم اگه خسابی هم شام بدم باز شیر باید بخوره امشب بیهوش میشد ازخستگی ولی بهو چشماشو بازمیکر ...

وقتی شیر میخواد براش شیر پاستوریزه بریز تو شیشه و ولرم کن و بده بهش تا عادت کنه کم کم به شیر معمولی 

ضمنا بهتره همسرت هم همکاری کنه چون شما بچه رو از خونه پدرت نیاوردی که

سلام عزیزم .با احترام به نظر شما ، چند تا نکته نکته اول بچه ها تو این سن شیر رو برای سیر شدن نمی‌خور ...

بله می‌دونم گلم که بچه به خاطر وابستگی شیر میخوره تو این سن 

ولی اگه شکم آدم یا بچه سیر باشه خب کمتر بیدار میشه و بهانه میگیره 

دیدم بعضیا ساعت مثلا ۹ شام میخورن بعد بچه ساعت ۱۲ می‌خوابه خب قطعا گرسنه میشه و به جای یه بار بیدار شدن برای شیر چند بار بیدار میشه 

و اینکه بالاخره باید چیزی جایگزین شیر بشه برای بچه 

وقتی بچه به همون حالت قبل بخوابه خب بیشتر بهانه شیر رو میگیره دیگه 

من خودم گاها بچم رو بیرون میبردم با ماشین و گاها با ملافه تاب درست میکردم و با همسرم بچه رو تاب می‌دادیم تا بخوابه و بچم از ذوق توی تاب خوابیدن شیر نمی‌خواست 

شکر خدا اذیت هم نشدم سر عادت خوابیدنش 

ازشیر گرفتن تدریجی کسی بلدهمن تا اخر شهریور وقت دارم ک‌هوا کرمه شیرش بدم

یعنی مثلا اگه ده بار توی شبانه روز شیر میخوره بکنش ۸ بار 

بعد ۵ بار 

بعد ۳ بار 

همینطور تا قطعش کنی 

اینکه مثلا یهو به سینت چیزی بزنی و به بچه یهو شیر ندی خیلی مضره و تاثیر بدی تو روحیه بچه میزاره

روزا ک شوهرت نیست نوک سینتو با یه چیزی بی مزه کن ک بدونه اون سینه دیگ لذتی نداره براش

من انگشتمو خیس کرد یه کوچولو فلفل سیاه ک زیاد تند نیست و زدم ب نوک سینم یک یا دوبار یه کوچولو خورد دید تنده دیگ زیاد بهونه نگرفت و ول کرد نه شیشه شیر و هیچ شیر دیگه ایم ندادم بش

میشه برام صلوات بفرستی؟الهم صل علی محمّد و آل محمّد و عجل فرجهم🤍