2777
2789
عنوان

اسم بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 146 بازدید | 21 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم بچه ش به خودش مربوطه چی گذاشته نه شما نه خانواده شوهرتون

شما هم هرچی بزاری تصمیم خودته و بقیه باید احترام بزارن

نه مثل خانواده بیشعور شوهر من که بچه م چهل روزشه اسمشو به زبون نمیارن چون به قول ادمی مث شما محبوب و زیاد نیس

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻
اسم بچه ش به خودش مربوطه چی گذاشته نه شما نه خانواده شوهرتونشما هم هرچی بزاری تصمیم خودته و بقیه بای ...

نه عزیزم منظورم این نبود که اسمش قشنگ نیست ، حرف من اینه هرچی بذارن پدر و مادر باید احترام بذارن

کسی که به هر دلیلی اسمی برای بچه‌ش گذاشته نباید بیاد پز بده و به تو بگه من باکلاسم که اینا رو انتخاب کردم و شما هم پیف پیف .

امیدوارم بچت خوشنام باشه هرجا هست عزیزم ❤️

اسم بچه ش به خودش مربوطه چی گذاشته نه شما نه خانواده شوهرتونشما هم هرچی بزاری تصمیم خودته و بقیه بای ...

من نظرم رو در مورد اسم بچه ش توی دل خودم نگه داشتم و اصلا حتی به زبون هم نیاوردم تا وقتی احترام در واقعیت هست مهم نیست آدم تو دل خودش نظرش چیه عزیزم  ❤️❤️

اسم مامانم ثریا و نزدیک ۷۰ سالش واسه اون موقع باکلاس بوده  ولی واسه الان بنظرم اصلا خوب نیست یه بلاگرم هست آمریکا زندگی میکنه اسمش تو شناسنامه ثریا و سی و چندسالشه  ولی ساینا صداش میکنن و  اسم  لیا   واسه الان قشنگه  هم جدید و هم بین المللی تو اروپا و امریکا میذارن  معنی قشنگ و تازه انگار مذهبیم هست اسم   سایا   و   ستیا    واسه الان خوبه