2777
2789

من دعوت به مصاحبه شدن برای معلمی اما رشتم جوری هست که میتونم هم تو بیمارستان استخدام بشم و هم خودم مطب داشته باشم یا کلینیک های دیگه کار کنم.

(رشتم را نپرسید چون نمیتونم بگم اینجا)

کلی برای رشتم زحمت کشیدم و دوره های کارورزی بیمارستان و... گذروندم.

با این حساب شما جای من باشید:

مصاحبه معلمی شرکت میکنید و معلمی را انتخاب میکنید

چون برای رشتتون زحمت کشیدید و کلی تو بیمارستان آموزش دیدید آزمون استخدامی وزارت بهداشت شرکت میکنید و میرید همون بیمارستان که مرتبط با رشتتون هست

هیچکدوم فقط برای دریافت مجوز مطب اقدام میکنید یا اینکه تو کلینیک ها مشغول به کار میشید؟

به این قضیه که فلان شغل برای خانوم بهتر هست و اینا اصلا اعتقاد ندارم جنسیت مهم نیس برام 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا بیمارستان خودمم انتخابم همینه

خودمم میگم چون ارشدم را هم گرفتم و خیلی براش زحمت کشیدم حیفه بخوام برم سمت معلمی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روحیاتم به بیمارستان نمیخوره

پس معلم

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
بیمارستان فکر کنم حقوقت بالاتر باشهولی نعلمی فقط تعطبلیاش خوبه

آره تعطیلی هاش خوبه معلمی

کارش کمتر از بیمارستان

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بستگی به خصوصیات و روحیه ات داره ، معلمی فن بیان قوی و حوصله زیاد برای تکرار و تنوع تدریس میخواد ، ضمن اینکه باید بچه ها رو دوست داشته باشی دوستشون باشی در عین حال جذبه داشته باشی ، تنبیه و تشویق مناسب بلد باشی و ...

کار تو بیمارستان فاکتورهای دیگه ای لازم داره ، روحیه قوی ، اعصاب برخورد با ارباب رجوع و بیمار ، اعتماد به نفس کار و ..