2777
2789
عنوان

بین معلمی و کار در بیمارستان کدوم را انتخاب میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 828 بازدید | 67 پست
معلمی حقوقش کمه نیا بدبخت میشی بخدا

شما معلمی؟اگر تو شرایط من قرار بگیری کدومو انتخاب میکنی؟بیمارستان؟مطب؟یا همون معلمی؟

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐
چرا بیمارستان نرفتی؟

دنبال ی کار بودم ک بهم زیاد فشار نیاد بیمارستان سختتره

معلمی تابستون تعطیله دوروز آخر هفته تعطیله الودگی هوا برف و سرما تعطیله و بنظرم برای خودم راحتتر هست این شغل و واقعا ب فضایی ک بچه ها باشن و بخوام باهاشون کار کنم علاقه دارم امیدوارم قبول نهاییشم خیلی تلاش کردم تااینجا واسش

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اگه برگردم عقب انتخابش نمیکردمکلا پشیمونم از انتخابم

پس همون بیمارستان را انتخاب کنم بهتره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دنبال ی کار بودم ک بهم زیاد فشار نیاد بیمارستان سختترهمعلمی تابستون تعطیله دوروز آخر هفته تعطیله الو ...

ان شاءالله قبول نهایی میشید و به خواستتون میرسید

من زیاد تعطیلی اینا مهم نیست برام

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شما معلمی؟اگر تو شرایط من قرار بگیری کدومو انتخاب میکنی؟بیمارستان؟مطب؟یا همون معلمی؟

اگر پیرا پزشکی هستی همون بهتره 

والا معلمی چیه هی میگن تعطیلات تعطیلات

کاش تعطیلات نبود والا

تعطیلاتی که پول نباشه بری سفر بگردی

پول نباشه بری کلاس

پول هیچ کاری نباشه همون بهتر نباشه

من میتونم پرستاری هم برم الان پشیمونم نرفتم

حقوق پرستار دوبرابر منه

مزایای خیلی زیادی هم دارن که معلما ندارن

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷

درسته که تایم کاریش کمتره ولی پر از تنشه

به هزار نفر بابد جواب بدی معلم مدیر بازرس که دم به دقیقه میاد بخشنامه های زیاد اداره و... هر دم و دقیقه طرح حدید

من امسال پسرونه بودم روانی شدم

همش تمش اضطراب دعوا

گاهی وقتا دلم میخواست از دستشون گریه کنم

شیرینی هایی هم داشتن ولی خب فشار روانیش زیاد بود

بعد معلم باید به روز باشه همش دغدغه روش تدریس و ابزار و خلاصه از اینجور چیزا

من بیشتر حقوقم صرف همین ابزار میشد 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
درسته که تایم کاریش کمتره ولی پر از تنشهبه هزار نفر بابد جواب بدی معلم مدیر بازرس که دم به دقیقه میا ...

آره قبول دارم.البته این مسائل که بیمارستانم داره

اما خب من چون تجربه بیمارستان را دارم فکر کنم بهتر بتونم با بیمارستان کنار بیام‌.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره قبول دارم.البته این مسائل که بیمارستانم دارهاما خب من چون تجربه بیمارستان را دارم فکر کنم بهتر ب ...

بیمارستان با آدم بزرگ سر وکار داری

نه با ۴ تا بچه ی زبون نفهم 

بخدا معلمی خیری توش نیست 

لطفا لایک نکنید ممنونم🌷
بیمارستان با آدم بزرگ سر وکار دارینه با ۴ تا بچه ی زبون نفهم بخدا معلمی خیری توش نیست

آرهههه اینم هست

خودمم علاقم بیشتر بیمارستان هست

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر شرایطت مثل من بود کدومو انتخاب میکردی؟من عادت کردم تو شرایط بیمارستان بودم و برام عادی هست

خب از نظر راحتیِ کار انتخاب من معلمیه 

ولی نمیشه آینده کار تو بیمارستان رو نادیده گرفت

بنظرم بر اساس علاقه انتخاب کن هیچوقت پشیمون نمیشی

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹
خب از نظر راحتیِ کار انتخاب من معلمیه ولی نمیشه آینده کار تو بیمارستان رو نادیده گرفتبنظرم بر اساس ع ...

خودم صد در صد علاقم بیمارستان

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره این را قبول دارمولی من مشکلی ندارم با این قضیه عادی شده برام.اگه برات عادی بود کدوم را انتخاب می ...

عجب سؤال سختی.
منم چون روحیه برخورد با بیمار و مطالعه و یادگیری بیماریهای مختلف رو ندارم
نمیتونم در این زمینه کمک کنم.
طبیعیه چون روحیاتش رو ندارم انتخاب هم نمیکردم چنین رشته هایی رو بخونم که بخوام پذیرفته بشم!

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
اگر پیرا پزشکی هستی همون بهتره والا معلمی چیه هی میگن تعطیلات تعطیلاتکاش تعطیلات نبود والاتعطیلاتی ک ...

میشه بگین حقوق پرستار چقدره؟

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.