2777
2789
عنوان

نامزدیمو برای بار دوم بهم زدم

| مشاهده متن کامل بحث + 279 بازدید | 23 پست
خب چرا تو هنوز به نامزد قبلیت فکر میکردی رفتی با یکی دیگه نامزد کردی..

یه ساله که رابطمو کامل باهاش قطع کردم

ولی ایندفه مطمعنم که انتخابم درسته ولی هیچ احساسی بش ندارم میدونم اگه ازدواج کنم هم به خودم هم اون ظلم کردم

...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا قبل اینکه جدی بشه به مردم میگید بعدش اینجوری سرت منت بزارن به خاطر حرف مردم ؟من اگر جای تو بودم ...

جایی ک زندگی میکنم منطقه کوچیکه اکثرا همو میشناسن 

ابم که بخوری مردم میفهمن😣 

...
طبق گفته تون شما فعلا از لحاظ روانی ویران هستین، نباید شیرجه میزدین تو یه رابطه ی دیگه عزیزم

درسته براهمین میخام بهم بزنم  یه هفته هم از نامزدیم نیمگذره هنوز هیچ پیامی یا زنگی از طرف اون آقا نداشتم که بخام باهاش وارد رابطه عاشقانه بشم فقط میدونم که اشتباه کردم الانم پشیمونم 

...
درسته براهمین میخام بهم بزنم یه هفته هم از نامزدیم نیمگذره هنوز هیچ پیامی یا زنگی از طرف اون آقا ند ...

نمیدونم تو چه مرحله ای هستین و فرهنگتون چجوریه، ولی اگه طرفتون آدم قابل اعتماد و خوبیه تا حد کافی این موضوع رو باهاشون در میون بذارید(در صورتی که نمیتونید بهم بزنید)  و تا زمان قبل مطمئن بشید که درمان شدین و به مشاوره و تراپیست رجوع کنین، به خانواده ش بگید که به زمان نیاز دارید.

فعلا همه چیز رو قطعی نکنین.

︵ᴇɴᴛᴘ  ⁴ʷ⁵.  ⁺¹⁸ ᴜꜱᴇʀ ! ˚ 👾