2777
2789
عنوان

نامزدیمو برای بار دوم بهم زدم

279 بازدید | 23 پست

نامزد اولم پسر خالم بود که خیلی دوسش داشتم ولی بخاطر مشکلاتی بهم خورد

الان با یکی نامزد که هیچ احساسی بش ندارم هنوز نتونستم اون رابطه قبلی وآسیب های ک بهم زد فراموش کنم الان اگه بخام بهم بزنم خانواده ام نمیزارن میگن مردم چی میگن فک میکن مشکل از خود دخترس

واقعا نمیدونم چکارکنم؟ 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا وقتی با رابطه قبلی کنار نیومدی رفتی تو یه رابطه جدید و با زندگی یکی دیگه بازی کردی؟؟؟؟ 

پودر کیک و پنکیک مخصوص کودک تولید میکنم کاملا ارگانیک و تازه بدون مواد نگهدارنده.با سویق درست میکنم و خیلی خوشمزه و مقوی هستن. اگه میخواید بچه هایی سالم و قوی داشته باشید بهم پیام بدید. 

عزیزم بهتر بود اول میرفتی مشاوره بعد میرفتی تو رابطه

الانم دیر نشده از مشاوره کمک بگیر

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

چرا قبل اینکه جدی بشه به مردم میگید بعدش اینجوری سرت منت بزارن به خاطر حرف مردم ؟

من اگر جای تو بودم اول طرفمو کاملا میسنجدیم قبل اینکه همه چی جدی بشه و پای خانوادم وسط بیاد 

وقتی آسیب دیدی باید با یه مشاوری صحبت کنی نه اینکه از چاله بری تو چاه به خاطر اینکه رابطه سمی قبلی ات هنوز کامل درمان نشده