2777
2789
عنوان

کسی ضدآفتاب ایزدین و مرطوب کننده کلینیک استفاده کرده راضی بوده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1413 بازدید | 36 پست
مرطوب کننده‌های کلینیک ارزش خرید بالایی داره. من ۵ساله استفاده می‌کنم و راضی ام.ضدآفتاب ایزدین تقلبش ...

ممنون عزیزدلم از راهنماییت و تجربه ات متاسفانه فیک کلینیک هم زیاد شده از ی جای معتبر میخواستم خرید کنم این ضد آفتاب هایی ک پیشنهاد دادی شنیدم جدیدا هم تازه طرف خودمون اومده اما اطلاعات زیادی ازشون ندارم کدومشون بهتره 

فقط 7 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من جديدا ايزدين نگرفتم ولى نميدونم چرا هركى تازگيا گرفته ناراضى بوده مثل اينكه فرمولاسيونش رو تغيير دادن متأسفانه و رو صورت پيل ميشه

كلينيک برند فوق العاده اى شكى درش نيست

اما منم مثل دوستمون كه بالا گفتن، ضدآفتاب هاى كره اى ترجيح ميدم به بقيه مثل همون بيوتى اف جوسان. فوق العادس 👌🏼

با اين حال شما اگه سيمپل ميزنى و راضى هستى تغييرش نده بنظرم ، با همون ادامه بده چون بالاخره محصولى كه من ميزنم و راضيم ممكنه به يكى ديگه نسازه! بعد اونوقت الكى پول دادى هزينه كردى

ضد آفتاب بی رنگ ضد لکش خریدم من پوستم خیلی حساسه یکم بخاطر آفتاب رو گونه هام قرمز میشد مثل هاله دیگه ...

پس ارزش خرید رو داره ممنون از راهنماییت عزیزم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
 اگه میشه به نیت حل شدن مشکلاتم و رسیدن به هدفام صلوات بفرستید ممنون🩵🫧تیکر هدفام🥹🩷
این مدلشو میخواستم بخرم با حجم۲۵۰ میلیش ولی آره اصل و تقلبیش زیاد شده ارزش خرید داره یا عین سیمپل و ...

من این و خریدم خوبه بد نیست ولی از جای مطمئن خرید کن حتما بازم روی هر پوست یه جور جواب میده این مدل آبرسان دراماتیکالی کلینیک هست برای پوستهای مختلط وچرب

آره همین شکلیه

باعث جوش یا حساسیت پوستی ک نمیشه؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون عزیزدلم از راهنماییت و تجربه ات متاسفانه فیک کلینیک هم زیاد شده از ی جای معتبر میخواستم خرید ک ...

اگه فینیش مات میخوای «سنتلا»

اگه فینیش براق میخوای «بیوتی او چوسان»

شرکت تولید کننده هر دوتای این مارک‌ها یه چیزه

من جديدا ايزدين نگرفتم ولى نميدونم چرا هركى تازگيا گرفته ناراضى بوده مثل اينكه فرمولاسيونش رو تغيير ...

ممنون عزیزم از راهنماییت پس این ضد آفتاب کره ای ک جدید اومدن میخرم رنگی ام دارن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من این و خریدم خوبه بد نیست ولی از جای مطمئن خرید کن حتما بازم روی هر پوست یه جور جواب میده این مدل ...

منم پوستم چربه ولی دهیدراته اس کم آبه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه فینیش مات میخوای «سنتلا»اگه فینیش براق میخوای «بیوتی او چوسان»شرکت تولید کننده هر دوتای این مارک ...

برای پوستای چرب و جوش دار هم مناسبن؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره اگه تقلبی نباشه صدرصد عالیع

سایت یا پیجی سراغ دارین عزیزم محصولات اصلی داشته باشه من  اینجا شهرمون ب عسل بانو فقط اعتماد دارم محصولات اصل داره اما گفتم اگه جایی هست اصله غیر حضوری بخرم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
صدآفتاب رنگی ایزدین استفاده میکنم خیلی راضیم از ایرانیا خیلی بهتره قیمتش هم به نسبت کلینیک ارزونتره

کاورش چطوره عزیزم بعد چند ساعت پوست رو تیره نمیکنه؟ برای پوستای چرب هم مناسبن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810