2777
2789

بگین رابطتتون با هم چجوریه و در چه حدین؟

منم دخترخالم جاریمه و این باعث شده باهام احساس رقیبی داشته باشه متاسفانه 😕ولی من اونو مث خواهر کوچیکم میبینم دوتامون نامزدیم 

خواهرای بزرگترش  هم همینطور من حس میکنم رفتار خواهراش باعث سده باهام حس رقابت داشته باشه  

خواهراش هم همش جلوم از اون جاریم میزنن و کلاس میزارن

کلا از موقعی دختر خاله ام جاریم شده رفتارشون باهام عوض سده و همش جلوم کلاس میزارن حتی نامزدم چیزی برام بخره هم حسادت میکنن و با دامادشون دعوا میکنن😐

به نظرتون چجوری رفتار کنم حرصشون در بیاد؟

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

منم دختر خاله ام جاریمه و خدا رو شکر رابطه ی خوبی باهم داریم و فقط ما دو تاییم جاری دیگه نداریم سنمون مثل همه 

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط وارد رقابت نشو وگرنه بهترین زمان زندگیت و اعصابت از دست میدی

من همزمان ک ازدواج کرده پسرخاله شوهرم هم ازدکاج کرد عقد ها همزمان شد حدودا

خیلی رقابت بد شد جوری ک برای اینکه انگشتر هم قیمت پسرخاله ش براش بگیریم چقد مادرش باعث دعوا شد و نفرینشون کردم به بابام خیلی فشار اوردن

میتونم قسم بخورم فاتحه زندگیت میخونی اگر داخل چشم و هم چشمی اونا درگیر کنی خودتو

فقط بی محلی کن

و کادوهاتو بهشون نشون نده و تعریف نکن بپیچون ک شوهر طفلکشو اذیت نکنن درست نیس چون الان دیگه میدونی خیرخواهت نیستن از رازهاتون و خوشی هاتون هم پیششون نگو

این حس رقابت بین جاری ها یه چیز کاملا طبیعیه و ربطی به دختر خاله بودن و غریبه بودن نداره شاید خواهر هم که بودین باز یه جاهایی حس رقابت بهم پیدا میکردین .عزیزم در کل تو همه چیز میانه رو باش فقط رو رشد شخصیتی و فردی خودت کار کن خودتو ارتقا بده نه در جهت پز دادن و اذیت کردن جاریت فقط برای بالا بردن اعتماد به نفس خودت .باهاش خوب باش در حد خودش که باهات خوبه 

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم
منم دختر خاله ام جاریمه و خدا رو شکر رابطه ی خوبی باهم داریم و فقط ما دو تاییم جاری دیگه نداریم سنمو ...

مام مث شما هم سنیم فقط چهل روز ازم بزرگتره.. 

وجاری کوچیکه اس ماهم مث شما همین دوتا جاری هستیم ولی رابطه امون بگی نگی خوبه

فقط وارد رقابت نشو وگرنه بهترین زمان زندگیت و اعصابت از دست میدیمن همزمان ک ازدواج کرده پسرخاله شوهر ...

پلی من دوست دارم حرصشونو در بیارم

اونا حتی وسایلی  که برای عروسیم خریدیم را هم میخوان زودتر از من افتتاح کنن🤒

پلی من دوست دارم حرصشونو در بیارماونا حتی وسایلی که برای عروسیم خریدیم را هم میخوان زودتر از من افت ...

فقط اجازه نده باز کنن

گوه خورده کسی زودتر از عروس دست ببره ب وسایلش

انقد سر این چیزا منم مث تو بودم دهن همه از جمله مادرشوهرم بستم و رو ندادم دست و حرف ادمای اضافی از زندگیم کوتاه کردم خودم هم وسایلم باز کردم با خواهرم چیدم سه چهارتا حعبه گذاشتم برا روزیکه خانواده درجه دو داماد و عروس میان بچینن جهیزیه رو

زندگی جهنمی دوس داری ک میخوای حرص دربیاری؟ فقط برا خودت دشمن درست میکنی 

من تازه از این رقابت بیرون اومدم دارم میگم اذیت میشی له میشی و از ی جا ببعد فقط زجر میکشی

این حس رقابت بین جاری ها یه چیز کاملا طبیعیه و ربطی به دختر خاله بودن و غریبه بودن نداره شاید خواهر ...

اگه اونا بدی کنن چکار کنم؟

مامانم میگه هیچی نگو بزار هرکاری میخوان بکنن😕

مام مث شما هم سنیم فقط چهل روز ازم بزرگتره.. وجاری کوچیکه اس ماهم مث شما همین دوتا جاری هستیم ولی را ...

خدا حفظتون کنه عزیزم و محبت بینتون رو زیادتر کنه انشالله.من از نظر سنی از جاریم ۱ سال بزرگترم ولی عروس دومی حساب میشم.یه جا میشینیم و خیلی جاها بوده سوع تفاهم شده یا دلخوری ولی هر دومون گذشت کردیم فقط به خاطر رابطمون و شوهرامون که باهم شریکن و اینکه بلاخره باید هوای هم رو داشته باشیم 

فقط اجازه نده باز کننگوه خورده کسی زودتر از عروس دست ببره ب وسایلشانقد سر این چیزا منم مث تو بودم ده ...

نه عزیزم مسایل منو بر نمیدارن میرن کپی وسایل منو میخرن😫