2777
2789
عنوان

اونایی که دختر خالشون جاریشونه بیان 🥰♥️

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 27 پست
اگه اونا بدی کنن چکار کنم؟مامانم میگه هیچی نگو بزار هرکاری میخوان بکنن😕

مامانت اخه حتما همه اینا دیده یا چشیده ن با شعورن ک بهت اینو میگن وگرنه زندگی ک حرمتا سر این چیزا شکسته شه نمیشه برگردوند ب قبل

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس نگو چی خریدیحتما چیزای عالی ای خریدی ک کپی میکنن و این نشون دهنده پایین بودن اوناس ک شخصیت از خود ...

من نشون نمیدم مامانم نشون میدا بعضی وقتا اونا که میان خونمون میگن نشون بده 

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻

اگه اونا بدی کنن چکار کنم؟مامانم میگه هیچی نگو بزار هرکاری میخوان بکنن😕

ببین اینو یاد بگیر هر کس بهت بدی کرد فقط محلش دیگه نذار و رابطه ات رو باهاش کم کن این بهترین تنبیه هستش اگه تو بخوای بهش مقابله به مثل کنی خودتو عذاب دادی و انرژی خودتو گرفتی و کلی درگیری ذهنی بیخودی .یه مثل جالب هست میگه اندازه نگه دار که اندازه نکوست  هم لایق دشمن هست و لایق دوست 

میبینی سوع استفاده میکنه از محبتت و ناسپاسی میکنه یا زرنگ بازی در میاره بهترین کار اینه کم محلی کنی بهش 

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

ببین گلم اگه میتونی مامانت مجاب کن که دوست ندارم وسایلم تا بعد عروسی کسی ببینه دلیلشم بگو اگه مجاب نشد هم فدای سرت الکی حرص و جوش نخور بذار برن بخرن به این فکر کن چقدر سلیقت قشنگه که بقیه خوششون میاد میرن کپی میکنن ازش .

ای زیباترین خالق، هزاران بار سپاس لایق توست و من نمی‌توانم نعماتت را نام ببرم. بخاطر زیباترین تکرار این دنیا که بیداری‌ست، بخاطر حال خوبم، بخاطر اینکه در هر لحظه به جای اینکه مچم را بگیری، دستم را می‌گیری و بالا می‌کشی، بخاطر تمام داشته‌هایم، بخاطر هر آنچه که ندارم و ایمان دارم که اگر خیر و صلاح من در آن باشد تو خود به من می‌بخشی، بخاطر اینکه مسیر را برام روشن می‌کنی و راه را به من نشان می‌دهی، بخاطر اینکه خانواده‌ام در کنارم هستند، بخاطر دوستان خوبم که دوستشان دارم و دوستم دارند، تو را شکر می‌کنم

دیگه وقتی میبینی نتیجه ش این شده ب مادرت بگو لطفا نشون ندین اینا جنبه ندارن و ناراحتم میکنه کارشون

مامان منم ۴ ۵بار میخواس ب خاله م نشون بده ک اون خاله م یه بار برا پسرش ک دنبال دختر میگشت و من دوسش داشتم خوردم کرده بود و اون تایم حس میکردم بدمو میخواد چندبار با مامانم بحث کردم ولی موفق شدم نشونش ندم

با خوبی بهشون بگو ک نمیخوای وسایلت ببینن به این دلیل، به این دلیل...

دیگه وقتی میبینی نتیجه ش این شده ب مادرت بگو لطفا نشون ندین اینا جنبه ندارن و ناراحتم میکنه کارشونما ...

من به مامانم میگم به من میگه باشه ولی باز وقتی بهش بگن جلوی اونا چند بار پیله میکنه بیار…

الان دیکه گفته نشون نمیدم

🔴کاربری دست دو نفره🔴برای ظهور امام زمان عزیزمون صلوات بفرستین🤲🏻