2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم دوره سختیه حق داریهمه حق داریم ولی با یکم استراحت خوب میشه همه چی نه؟

نمیشه

آدمایی ک ترکم کنن دیگه نمیتونن مث قبلیه برام باشن..

"ARMY"                                                                          🌆🧸

نمیشهآدمایی ک ترکم کنن دیگه نمیتونن مث قبلیه برام باشن..

وای دقیقاااا منم همینم

هرکاری بکنی حست مثل قبل نمیشه فقط تو رو شکستن نایودت کردن یک تیکه از تورو با خودشون میبرن دیگه هم درست نمیشه 

وای دقیقاااا منم همینمهرکاری بکنی حست مثل قبل نمیشه فقط تو رو شکستن نایودت کردن یک تیکه از تورو با خ ...

ی شیشه لنتیو بزن بشکون

نمیگم هزار تیکه ها

دو تیکش بکن

دوباره میتونی بچسبونیش؟

ن...

تموم میشه 

فقط بدتر دست آدمو میبره.‌..

خاطرات همون بخش تیز لبه های شیشن..

"ARMY"                                                                          🌆🧸

ی شیشه لنتیو بزن بشکوننمیگم هزار تیکه هادو تیکش بکندوباره میتونی بچسبونیش؟ن...تموم میشه فقط بدتر دست ...

میفهمم 

ولی آیدا نباید بی خبر میرفت

منم خیلی ناراحت شدم

هیچی ننوشتم براش ولی....اه بیخیالش

عادت کردم به از دست دادن‌دوستام

میفهمم ولی آیدا نباید بی خبر میرفتمنم خیلی ناراحت شدمهیچی ننوشتم براش ولی....اه بیخیالشعادت کردم به ...

آیدا

نغمه

شیوا لاقل باز خدافظی کرد...راستی تولدشه این هفته هی..

و خیلیا ک دارن میرن..

آیدانغمهشیوا لاقل باز خدافظی کرد...راستی تولدشه این هفته هی..و خیلیا ک دارن میرن..

نغمه نوشتتتتتت

قبلش گفت بود خدانگهدارتون و...

تازه گفت منم بگم 

ارهههه تولد شیوا🥲🫂هعیییی کاش بیاد به نظرت میاد؟

نغمه نوشتتتتتتقبلش گفت بود خدانگهدارتون و...تازه گفت منم بگم ارهههه تولد شیوا🥲🫂هعیییی کاش بیاد به ...

کو کجا نوشت تگم کن

باید بیاد..ینی میاد...نمیدونم هی