2777
2789
عنوان

فک نمیکردم مادرشدن انقد سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 165 پست
امیدوارم شرایطش بهتر بشه وگرنه به بچه های بعدی فکر هم نمیکنم،ولی حسم میگه بهتر میشه 🤲

انشالله که بهترمیشه عزیزم توکلت بخدا باشه‌‌‌...شما مادرخیلی خوبی هستی طبیعیه که گاهی وقتا خسته بشی خب سخته ..اینجا همه دردودل میکنن از مشکلاتشون میگن هیچ وقت حس عذاب وجدان نگیر چون واقعا مسئولیت سنگینیه و حق داری 

منم افسرده بودم تا قبل بارداری میخواستم دارو خوردنو شروع کنم،الان وقت نمیکنم به چیزای افسرده کننده ف ...

نه عزیز جان من خیلی داغونم. استرس اضطراب رعشه تهوع خودزنی. گاهی به سرم میزنه به بچم آسیب برسونم. شما داستان زندگی منو نمیدونی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا۱۸ماهگی اگ از جایی بگیره چن قدم بره میگن قابل قبوله

پسرم ۱۱ ماهگی راه رفت ولی این الان ۱سالو ۲ ماهشه یکم تنبل تشریف داره

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
پسرم ۱۱ ماهگی راه رفت ولی این الان ۱سالو ۲ ماهشه یکم تنبل تشریف داره

دختر من یک سالو یک ماهگی تازه تونست بشینه  

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
دختر من یک سالو یک ماهگی تازه تونست بشینه

عریزم خدا حفظش کنه

چقدر عجیبه پس چرا همه میگن دخترا زرنگ ترن و کاراشون زودتره؟؟  

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم
عریزم خدا حفظش کنهچقدر عجیبه پس چرا همه میگن دخترا زرنگ ترن و کاراشون زودتره؟؟

نمیدونم شاید بخاطر این بود ک تمرین نمیکردم باهاش یا شایدم بخاطر زود دنیا اومدنش بود

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
نمیدونم شاید بخاطر این بود ک تمرین نمیکردم باهاش یا شایدم بخاطر زود دنیا اومدنش بود

فکر نکنم فرقی داشته باشه چون من زیاد باهاش تمرین کردم و راه تمیره 

فکر نکنم فرقی داشته باشه چون من زیاد باهاش تمرین کردم و راه تمیره

چرا عزیزم تاثیر داره بزارش و تشویقش کن  بزار ذوق کنه

چرا عزیزم تاثیر داره بزارش و تشویقش کن بزار ذوق کنه

چی بگم شایدم به خودم رفته لجبازه

اسی تمام حرفات حرف دل من بود برای پسرم ولی الان ماشالله یه آقای ۱۷ ساله شده بشدت آروم و ساکت از بچگی ...

ای جان😍،خدا حفظشون کنه،

بچهای منم خیلی اذیت میکردن الان پتج سالشونه بازم شلوغی اینا دارن ولی انقدمحبت میکنن بهم خستگیم درمیره،

با لحت قدردانی بهم میگن مامان ما بچه یودیم تو مارو با کالسکه همه میبردی میگردوندی،برامون لباس میخریدی میپوشوندی،

اون لحظه از شدت خوشحالی میخام زمان برام  متوقف شه 

2810