2777
2789
عنوان

فک نمیکردم مادرشدن انقد سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 165 پست
پسر منم خوب می‌خوابه تقریبا خودم خسته ام همش دوس دارم بخوابم نمی‌دونم چرا 😐🤣

چون جسمت خسته میشه در طول روز

مولتی ویتامین بخور همیشه اصلا قطعش نکن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

اووه نگو که دلم خونه دو روزه دارم پسرمو از شیر میگیرم پدرم و در اورده، دیشب کلا 3 ساعتم نخوابیدم، عا ...

عزیزم.😣نمیتونه خودش بخوابه؟خیلی سخته غریبی..من چشیدم تنهایی غریبی همشو

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توازبرگزیدگانی😂😂

هرکاری میکنم نمیتونم خودمو قانع کنم وقتی خوابه کار خونه انجام بدم🤣😐

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

پسر منم وقتی سه ماهش بود خواستیم بریم خرید عید گذاشتیمش تو کالسکه گفتیم دیگه چی الان همه چی می‌خریم ...

😀😀😀😀ماهم ی سفر مشهد داریم مثل شما جز اسرارمونه😁😁😁در موردش حرف نمیزنیم تشنج نکنیم🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

نگووووو...تا اون موقعم هست این اضطراب جدایی؟

همیشگیه 🤣🤣🤣🤣

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون جسمت خسته میشه در طول روزمولتی ویتامین بخور همیشه اصلا قطعش نکن

مولتی ویتامین نیمخورم 

فقط یه قرص کلسیم میخورم اونم چون شیر میدم 

همیشه هم فشارم پایینه سر درد دارم....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

مولتی ویتامین نیمخورم فقط یه قرص کلسیم میخورم اونم چون شیر میدم همیشه هم فشارم پایینه سر درد دارم... ...

عه بخور حتما 

خیلی خوبه

قرص نوروبین بگیر بهتره از امپولش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من که دیگه توان ادامه دادن ندارم همه ی اینایب که گفتی رودارم باگوشت واستخون حس میکنم

ان شالله این دورانم تموم میشه

همه میگن بچه این قدی شیرینه کاراش بامزه است

اما من دلم میخواد زودتر بزرگ بشه حداقل بتونم اراده کردم بخوابم..اراده کردم بلند شم کیک درست کنم غذای مورد علاقمو بپزم،فیییییلم خیلی وقته فیلم نگاه نکردم،خونمو یه تمیز کاری اساسی کنم و...

خداروشکر که دخترمو دارم ان شالله هرکسی نداره خدا بهش بده

😀😀😀😀ماهم ی سفر مشهد داریم مثل شما جز اسرارمونه😁😁😁در موردش حرف نمیزنیم تشنج نکنیم🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 من دیگه قسم خوردم مسافرت نرم 

🤣🤣🤣🤣 من دیگه قسم خوردم مسافرت نرم

دقیقا شوهرم داره برنامه میچینه واسه تابستون بخدا تنم میلرزه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا شوهرم داره برنامه میچینه واسه تابستون بخدا تنم میلرزه

😥🤣🤣🤣

😖من با دخترم میرم دستشویی،ببین گریه کنه گریش بند نمیاد واقعا تحمل جیغاشو ندارم،سرویس فرنگیه میذارمش ...

منم میشینه پشت در منتظرم😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810