2777
2789
عنوان

فک نمیکردم مادرشدن انقد سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 165 پست
دختر من ک ی چی بخواد و من متوجه نشممنظورش چیه یا چی میگه یا بهش ندم و.. خودشو میزنه ب درو دیوار😑 مد ...

شوهر من داشت غر میزد بچه رو بد تربیت کردی چرا داد میزنی سرش و فلان 

من رفتم تو اتاق دیگه ده دقه نشده دیدم جیغو دادش بلند شد گفتم چیه گفت گوشیمو گرفت اول بوسم کرد بعد محکم کوبیدش تو چشمم همین کارو س بار تکرار کرد گوشی هم نداد 

😁😁😁😁گفتم خوب کرد دستش درد نکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

مثل ماها که زجر کشیدم و الان میگم یکی بسه ۶ سالشه و تنهاست واقعا نسل بچه ها بد شدن و ماها بی اعصاب . ...

خب ماها خوب بودیم..چطور مامانم هر سری بچمو میبینه میگه وای این عاصیت میکنه که..مدام نقه ببینننن مدااااام..بعد تو جمع ساکته بعضی اوقات..همون اوقات رو مردم میبینن میگن بچت که آرومه..حتی شوهرم چند روز خونه مرخصی بود تازه درکم کرذ

پوشک نمیذاره بکنمش چنان میخواد فرااار کنه با گریه و جیغ هرسری پوشک کردنش برام چالشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه زمونی همه این مشکلاتو ده برابرش رو من داشتمبااین تفاوت ک بچم بد غذا بودسینمو نگرفت تا دوسه ماهمن ...

واقعا نفهمیدی چجوری گذشت.من تک تک روزآمو میفهمم.خیلی سخت میگذره.من واقعا دوس دارم فقط یکروز تنها باشم.

[QUOTE=343361421]ماها همه مادریم درکت میکنیم منم دخترم 18 ماهگیشو داره تموم میکنه.واقعا از اولین روزی که بدنیا سختی ک دو ماه خواب نداشتی ؟؟؟؟ من بچه م دو سالشه . دو ساله شبها خواب ندارم . روز هم خواب ندارم . شهر غریب هستم حتی یه نفر رو ندارم که روزها بچه م رو بذارم پیشش دو ساعت بخوابم .... پدرمون دراومد... بچه خیلی سخته خیلی .ولی باهمه ی سختیهاش یه تار موهاشو به کل دنیا نمیدم. 

یه زمونی همه این مشکلاتو ده برابرش رو من داشتمبااین تفاوت ک بچم بد غذا بودسینمو نگرفت تا دوسه ماهمن ...

اینم بد غذاست،همه چیو تف میکنه نمیخوره..در طول روز چند لقمه میخوره همین

آخیش..بگو حالا درکم کردی

جیگرم حال اومد بخدا😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

جیگرم حال اومد بخدا😁

اسمت آشناست 

فک کنم باردار بودیم باهم صحبت کردیم حضور ذهن ندارم😐 

بچت دختره؟

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨

دلم میخواد این گریه های تورو بزودی تجربه کنم

منم دوران بارداریم خیلییی بهم سخت گذشت و پیش خودم گفتم غلط کنم اسم بچه بیارم دیگ ولی انگار ناشکری کردم خدام جواب ناشکریمو داد

حاضرم روزی صدبار برگردم به اون دوران ولی کوچولوم بغلم باشه

این اعصاب خرابی و خستگی تو ارزوی خیلی هاست

میدونی مامان، خیلیا دنبال تاریخ1403/3/3بودن برای ثبت بهترین روز زندگیشون، ولی برای من بدترین تاریخ عمرمه🥹روزی که دیگ لگد نزدی حرکت نکردی و فرداش بهم گفتن قلب کوچولوت ایست کرده اونم تو هفته32،وقتی که فقط چندهفته بود به بغل گرفتنت🥹😓نمیدونم حکمت خدا چی بود شکرش به داده و ندادش ولی مطمئنم برام جبران میکنه خدا باز بهم دخترمیده 🥹💚
[QUOTE=343361421]ماها همه مادریم درکت میکنیم منم دخترم 18 ماهگیشو داره تموم میکنه.واقعا از اولین روز ...

منم دخترموخیلی دوست دارم..مخصوصا الان کع همش دوس داره بغلم باشه،شوهرم اکثر اوقات درکم میکنه همین خوبه باز

من پشیمون نیستم از بچه دار شدن خیلیم دخترمو دوس دارم اما فک نمیکردم انقد سخت باشه دوروبرمون زیاد بچه نبود

2810