2777
2789
عنوان

فک نمیکردم مادرشدن انقد سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 165 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه زمونی همه این مشکلاتو ده برابرش رو من داشتم

بااین تفاوت ک بچم بد غذا بود

سینمو نگرفت تا دوسه ماه

من همش با شیر دوش و شیشه وبچه درگیر بودم

وای چ روزای سختی بود

ولی گذشت🙂

یهو ب خودت میای میبینی بچت 6سالشه

مثل منک نفهمیدم چطور این6سال گذشت

وای گل گفتی فک کردم من تنهامدخترمنم از وقتی رفت تو ۱۹ ک چند روز دیگه تمومش میکنه اصلا اعجوبه شده بخد ...

دختر من ک ی چی بخواد و من متوجه نشممنظورش چیه یا چی میگه یا بهش ندم و.. خودشو میزنه ب درو دیوار😑 مدام ی چیزی میخواد تکرارش میکنه و بعد جیغ و داد🤯

سر همین موضوعم پریشب شوهرم دادو هوا  زد سرم ک چرا سر بچه داد میزنم... حالا خودش بخدا دو دقیقه نمیتونه تحملش کنه و پیششم نیست اصلا. هنوزم شبا تو اتاق دیگه ای میخوابه

🌸
🙂🥺😱🤐عیب نداره تک فرزند خواهد ماند

مثل ماها که زجر کشیدم و الان میگم یکی بسه ۶ سالشه و تنهاست 

واقعا نسل بچه ها بد شدن و ماها بی اعصاب . کی قدیم بچه ها اینجوری بودن مامانا ۶ تا بزرگ میکردن بازم دلشون بچه میخواست 

باز من با خو م میگم یک سالش بشه راحت بشم نگو دردسر اش بیشتره

وقتی که بره کلاس اول دیگه خوب میشه و کاری بهت نداره البته وابستگی کم میشه کارای فردیش میتونه انجام بده 

خوده کلاس اول یه پروسه جداست

عیب نداره فقط جیغ نزنه

😀عاشق جیغ زدنه 😁😁😄😄😄 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

یه زمونی همه این مشکلاتو ده برابرش رو من داشتمبااین تفاوت ک بچم بد غذا بودسینمو نگرفت تا دوسه ماهمن ...

دقیقا خواهرم دوقلو داشت وایییی خدا نصیب کنه اما نه مدل اونا،خیلی بچه هاش گریه میکردن..سی نه خواهرمو نگرفتن شیردوش میزد تا یک سال و ۴ماه،روزی یک لیتر شیر میدوشید برای جفت بچه هاش

ممنومم به خدا ناشکری نمیکنم انقد‌ دوستش دارم انقد شیرینه بچمهممیشه هرروز بهش میگم که دوستش دازم و می ...

ماها همه مادریم درکت میکنیم منم دخترم 18 ماهگیشو داره تموم میکنه.واقعا از اولین روزی که بدنیا سختی کشیدم.تا 3 ماهگی کولیک داشت وای خدا 2 ماه اولو شب و روز خواب نداشتم یادم میاد دیوونه میشم.

دختر من ک ی چی بخواد و من متوجه نشممنظورش چیه یا چی میگه یا بهش ندم و.. خودشو میزنه ب درو دیوار😑 مد ...

تازه اینم بگم ک ی ماهی هست که میگه پی پی دارم و باید ببرمش دستشویی...

یعنی ی وقتا الکی میگه یا بعد ی مدت طولانی پی پی میکنه. هر دفعه ام میگه شلنگ آب بدم دستش. دو دقیقه غافل میشم تمام کمدای دستشویی رو پر آب کرد🤯 الانم ۳روره کمدا پر آبه... من ولش کردم

🌸
2810