2777
2789
عنوان

فک نمیکردم مادرشدن انقد سخت باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 3039 بازدید | 165 پست
باز من با خو م میگم یک سالش بشه راحت بشم نگو دردسر اش بیشتره

ای خواهر تازه شروعشه‌

دخترم ۱۹ماهشه آرزومه یک دقیقه بشینم بدو بدو میاد مامان مامان دست

یعنی دستت رو بده تو خونه راه بریم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای یعنی انقدر سخته؟ پس چرا همه به من میگن ازدواج کردی بچه دار بشو که بچه شیرینی زندگی هست ؟

اسمم سحر نیست به خاطر این که شناسایی نشم این اسم رو انتخاب کردم. آخه آشنا دارم تو سایت  . نه اسمم سحر هست نه فامیلم انتخابی

عزززززیزززززم چقدر دلت پر بود😅ولی این روزا رو همه مادرا میگذرونن....بچه منم توسن پایین از یکسالگی به بعد خیلی نق نقو بود خیلی اذیتم میکرد.گاهی ازدستش گریه میکردم.گاهی دلم میخواستم یک نفر فقط ۱ساعت بگیرش من راحت باشم.....ولی الان بزرگ تر شده عاقل تر شده.....انشالله تنشون سالم باشه فقط🥰

لاحول ولاقوه الا بالله العلی العظیم
عزززززیزززززم چقدر دلت پر بود😅ولی این روزا رو همه مادرا میگذرونن....بچه منم توسن پایین از یکسالگی ب ...

ممنومم به خدا ناشکری نمیکنم انقد‌ دوستش دارم انقد شیرینه بچم

هممیشه هرروز بهش میگم که دوستش دازم و میگم که خداروشکر

ولی کلا این یک سال بی اعصاب شدم نمیکشم واقعا

نمیدونید چه جیغایی میزنه،بیشتر هم از شدت خواب،شبا خوب نمیخوابه مدام بیدار میشه نق میزنه،در طول روزم با هر صدایی ببدار میشه

دو ماهه بود یه زائده ای رو دستش بود بردیم جراحی کردیم انقد جیغ زد که من هق هق گریه کردم..واقعاروزای سختی بود

دلم میخواد درداموبگم تو خودم نریزم کسیو ندارم اینجا دور از خونوادمم

من حامله ام با وجود یه پسر یک و نیم سالگی که از 7 ماهگی پاشد سرپا از 9 ماهگی کامل رفت تمام لوازم برقی خونمونو از کار انداخته از لوله ی گاز میگیرع بالا بره چند بار بردیمش بیمارستان از سرش عکس برداری کنن از بس شیطنت میکنه و سرشو میزنه اینور اونور...حالا ان تی گفت دومی هم پسره...هیچی دیگه بیچاره شدم😅😅

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810