2777
2789
عنوان

رفتار مامانم قلبم شکست😔

284 بازدید | 13 پست

من که ازدواج کردم شوهرمم وقتی چه مادرشوهرم چه مامانم بخاد یه چیزی بهمون بده باهام دعوا میکنه میگه نگیر ما مستقلیم فلان بزار برای خودشون یا مامانم برام شال خریدت بود بهم گفت تو نمیزاری هیچی برای مامانت بمونه؟  (خواستم بگم اصلاااا شوهرم چشمش به مال کسی نیست)

مامانمم خودش کارمنده حقوقش۲۰تومنه بابامم بازنشستش۱۳تومنی بگیره نمیدونم یه خونه هم دارن دادان کرایه ماهی۷ملیون پیامکشو از تو گوشی مامانم دیده بودم بعد دیروز من  خودم تنها خونشون بودم سر سفره نشسته یدفعه داداشم گفت مامان تو فلان کارت پول نیست مامانمم گفت تازه کرایه نشین۷تومن ریخته من سرم پایین بود حالا چیزی تو صورتشون ندیدم بعد شب که شوهرم اومد یدفعه مامانم شروع کرد به گفتم اینکه مستاجر گفته باید برام کولر بزارین و موکت و گرنه من همون ۳تومن کرایه میدم😐منم قبول کردم

خداشاهده هیچوقت تاحالا شوهرم نه گفته مامانت چند حقوق میگیره نه بابات ن خونتون چند دادین کرایه

همینجور خودمم طمع ندارم نسبت به خونوادم خیلی زشت بود حرکتشون حالا خوب بود شوهرم نبود وگرنه پیش خودم زشت بود

یبار دیگه ام سر ریختن کرایه مستاجر بود شوهرم داشت میرفت بیرون  مامانمم داشت حرف میزد بعد ک شوهرم رفت بیرون قیمت کرایه گفت  منم قبلا هرشب میرفتم خونه مامانم ولی الان هفته ای یکبار

میشه واسه نی نی دار شدنم یدونه حمد بفرستی؟❤️🥰

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس چجور جهاز خریدن یا درایتده سیسمونی بگیرن وقتی همچین برخوردی دارن 

جهاز هم منت میزارن وگرنه خودم از ازدواج قبلیم پولشو دادم جهار خریدم هرجا هم میشینه میگه من خریدم

🙄 چرا سرتون برای دردسر و ناراحتی درد میکنه؟

من متوجه برخورد بد نشدم

کلا بعضی ها مدلشون اینطوریه که رقم در آمد و حقوقشون رو باید سکرت و خصوصی نگه دارن. 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
مادرا هرچی دارن میدن پسراشون

مامان من هیمیشه خواهرو‌برادر‌پرست هست

خونشون دوطبقه هست طبقه بالا برای داییم ساخت هییچ هزینه ای هم ازش نگرفت بعد برای من ک تک دخترشم اینجوری مبکنه ادم ناراحت میشه🥹