2777
2789
عنوان

پسرم پنج سالش میخوام ختنه کنم

478 بازدید | 27 پست

بچه بنا به دلایلی نشد زود ختنه اش کنم . الانم میخوایم ببریم ختنه نمیدونم چجور ختنه کنیم به چه روشی .شوهرم اجازه نمیده بیهوشش کنن .میگ عو ارض داره .پسرم قبول کرده ختنه رو ومیگ اشکال نداره یه پوست میکنن میندازن کنار  ولی دلم براش میسوزه لطفا راهنمایی کنین 

تا این سن نکردین الانم نکنین    بزارین بزرگ شه بعد خودش تصمیم بگیره که میخواد همونجور سالم بمونه یا ناقصش کنه 

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌    

اصن برا ختنه بیهوش نمیکنن ، مگه اینکه خیلی بزرگ باشه آلت بچه اذیت بشه 

توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پسر منم 6سالشه به دلایل پزشکی ختنه نشده

دکتر غدد بردیم معرفی کرده بیمارستان کودک جراح کودکان،  گفت با بیهوشی باشه حالا هنوز وقت از جراح داریم میگیریم بریم ببینیم چی میگه