2777
2789
عنوان

پسرم پنج سالش میخوام ختنه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 27 پست
عزیزم پسر منم 6سالشه به دلایل پزشکی ختنه نشده دکتر غدد بردیم معرفی کرده بیمارستان کودک جراح کودکان، ...

منم میگم بیهوشی شوهرم میگه نه نمیزارم بیهوشش کنن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من که پسرم ۸ سالشه ختنه نکردیم و نمیکنیم. جفت روش ها عوارض داره

جفت روش ها چه عوارضی داره؟؟؟ علمی ثابت شده عوارضشون؟؟ 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

استارتر بهتر ه با دکتر خودش مشورت کنید بلاخره بزرگ شده و خیلی متوجه میشه شاید الان اینو بگه ولی یهو وسط عمل اذیت بشه چی... باید تمام جوانب رو بسنجید. و حتما زودتر انجامش بدید خیلی دیر اقدام کردید دیگه تردید نکن. 

بحق چیزای ندیده و نشنیده روشن فکرای پلاستیکی اینهمه از نیاکان ما ختنه کردن چه عوارضی داشته

والااا اینا یه حرفایی میزنن آدم دنبال اینه ببینه عوارض چیه... حتی خارجی ها هم به این نتیجه رسیدن که این عمل به نغع مرد هاس بخاطر بیماری و... 

شوهرم قبول نمیکنه میگ خیلی سخت میشه براش گناه داره

بگو الان خیلیا ختنه نمیکنن    اذیت شدن رو اگه در نظر بگیره   باید خجالت کشیدنشم در نظر بگیره   شاید دوستاش مسخرش کنن      بزار خودش تصمیم بگیره که میخواد همونطور بمونه با اخوندی بکنه

•      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •        .  •  ° ★        ‌. ★🌙    •         به اسم کاربری هیچ دقتی نمیکنم  ممکنه تو تاپیک قبلی دعوامون بشه، تو تاپیک بعدی پستتو لایک کنم‌