دوستای عزیزم که منو اینجا میشناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
الان دوستم دوستم کنارمه به نیت قبولیش با همین روش انجام داد این دراومد : و بیارمید و در خانه های خویش، خودنمایی نکنید مانند خودنمایی جاهلیت نخستین پیکر خود را آشکار نکنید
یعنی چی؟
و قرن فی بیوتن
باردار یا متاهل نیستم، تیکر رو برای درس خوندن گذاشتم.😁🌸
نوشته می آورده تا از فضل خدا روزی طلبید ک او درباره شپا بسیار مهربان است وچون در دریاچه شما خوف و خطری میرسد نیت کردم ک کاون پسره پسر خوبیه یا حالا پعنیش چی میشه
اینکار تفال زدنه استخاره که اصلا اینجوری نیست بحث و شرایطش جداس و در شان هر کس نیست استخاره گرفتن
اگر هم می خواید فا ل بگیرید حافظ باز کنید
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤