2777
2789
عنوان

فک کنید شوهرتون فوت شده

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 40 پست
افرین من اون خاله ام 🤦‍♀️

من مادر نیستم ولی خاله هستم این حس مادرانه رو به خوهر زاد هام دارم  عاشقشونم شرایط شمارا تمیدونم ولی عمرن بزارم کسی دلشونا بشکنه چه برسه خودم بشکنم 

نباید انتظار داشته باشیم اونا تو سن ۱۸ سالگی به پختگی ما باشن و مثل ما زندگی و ببینند  بنظرم از دلش در بیار یه کادو بگیر براش و بهش بگو چقد مهمه برات  اگه حرفی میزنی  چون دوستش داریه بگو دنیا بدون اون جای قشنگی نمیشد

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اون خالم  الان خواهرزادم باهام حسابی یرینگینه

من با وجودیکه خودمم دختر جوان دارم اما میگم خواهرزاده تون لوسه و یا زیادی حساسه.گاهی وقت از توجه زیاد اینجوری میشن.مادر بدبختش از جوونیش گذشته تا دخترش رو به خوبی بزرگ کنه خانواده مادری هم خونه که مهمترین چیزه در اختیارشون گذاشتن که دربه در نشن.حالا ناخاسته یه بحث بدون منظوری پیش اومده نباید قدرنشناس باشه.

"ای كاش..

می‌توانستم بگويم؛

كه با من چه میكنی..

تو جانی در جانم می‌آفرينی..

تو تنها سببی هستی كه به خاطر آن

روزهای بيشتر شب‌های بيشتر

و سهم بيشتری از زندگی میخواهم

این مرگ نیست که انسان باید از آن بترسد بلکه باید از این بترسد که هرگز زندگی را آغاز نکندانسان تا زمانی که از مرگ بترسد نمی‌تواند چیزی را در اختیار داشته باشدپس من ترجیح می‌دم مرگی با معنی داشته باشمتا یک زندگی بدون معنی
من مادر نیستم ولی خاله هستم این حس مادرانه رو به خوهر زاد هام دارم  عاشقشونم شرایط شمارا تمیدون ...

اگه از خاله که مثل مادر می مونه بخاطر یه حرف بدون منظور اینقدر جبهه میگیره اونوقت فردا توی جامعه چجوری میخاد سر کنه اصلا آینده با شریک عاطفیش چطوری میخاد طی کنه. باید بجای دلخوری روی احساساتش کارکنه تا از حساسیتاش کم بشه.البته الان اقتضای سنش هم هست کمی خاص بودن.

اگه از خاله که مثل مادر می مونه بخاطر یه حرف بدون منظور اینقدر جبهه میگیره اونوقت فردا توی جامعه چجو ...

شرایط ایشون خاصه و تو سن خاص ما باید خودمون آدم ها قوی باشیم تا بتونیم فرزندان قویی تربیت کنیم  به زندگی خودتون نگاه کنین دلت نشکست از مادر . خواهر ‌. شوهر یا هرکسی دیگه .  باید بگن لوس  و ضعیفی من به شدت از بچگی قوی بزرگ شدم و گاهی  کم میارم دلم میشکنه 

شرایط ایشون خاصه و تو سن خاص ما باید خودمون آدم ها قوی باشیم تا بتونیم فرزندان قویی تربیت کنیم   ...

منم قوی ام 

ولی دلم با این حرفا محاله بشکنه

بعدشم تواین جامعه گرگ چجوری میشه دووم اورد بااین سطح از حساسیت

شرایط ایشون خاصه و تو سن خاص ما باید خودمون آدم ها قوی باشیم تا بتونیم فرزندان قویی تربیت کنیم   ...

آخه خاله چیزی نگفته خیلی بهم نزدیک هستن.خواهر برادرا باهم از سر دلسوزی اینجوری درد دل میکنن قصد خاله تحقیر کردنش نبود.اخه یه مدل از این دخترا نوه خاله ی منم هست داریم که هرکاری براش میکنن بازم طلبکاره که آره من اینطورم وشما اونطور

من باشم اینقد خودمو درگیر پیشرفت خودم و بچه ام میکنم تا احدی نتونه بهم تو بگه. و اگه بگه قبل دخترم جوابشو میدم. و دخترمو قوی بار میارم. حتی شده ظاهرا. مگرن ما همه از درون فروریختیم ولی طاهرمونو نگه میداریم. همه یه عمی ته دلشون دارن ولی رو نمیکنن. 

یا من یا هیچکس همون خودم
2810